Windows Vista Forums

html image upload problems. Need help!

  1. #1



    Newbie
    Join Date : Jan 2009
    Posts : 3
    Vista Ultimate 32bit
    Local Time: 07:43 AM

    html image upload problems. Need help!

    Ok. I tried my hardest to find out myself before coming here, but I just cannot figure this out. I have an ebay store, and am a member of many forums. I upload photos all the time. I have no issues with my photos uploading, but anytime I try to upload my photos on craigslist they all show up as a small box with a green triangle, a red circle, and a blue square inside. This has been going on for months. I look through craigslist, and it's flooded with uplaoded images daily from photobucket, so I know it's not craigslist. I'm using photobucket. When I generate my links, the very first option listed on photobucket is "HTML images for ebay, craigslist etc.". "Craigslist" is highlighted. It's meant for craigslist. They have a partnership. Yet the photos never work! In the end I'm always forced to just use direct links. This is really getting on my nerves, and no one has ever seemed to cover it on any forum, anywhere in the world. I'm good with computers, if anyone can try to help me through this.

    I'm running Vista with SP1, and SP2 installed, all updates installed, and current java. I've cleared my cache, checked my internet settings, and everything seems to look ok to the naked eye. Any help would be greatly, greatly appreciated. Regards

      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2
    richc46's Avatar

    BSOD Squad




    Join Date : Dec 2008
    Fairfield County, CT
    Posts : 19,830
    Windows 7 SP1 x64
    Local Time: 09:43 AM
    usa us connecticut

     

    Re: html image upload problems. Need help!

    Welcome
    First a couple of suggestions to enusre that you are doing it correctly
    How to Display Large Photos in Craigslist Classified Ads
    How to use Photobucket for better pictures On Your Craigslist Ad | eHow.com

    You may want to try in clean boot to see if the problem can be identified.
    How to troubleshoot a problem by performing a clean boot in Windows Vista or in Windows 7. Be sure that your firewall and antivirus is disabled

    Try with addons removed from IE
    Tools>internet options>advanced>reset

    Try with another browser. Firefox may be a good choice

      My System SpecsSystem Spec


html image upload problems. Need help!
Similar Threads
Thread Forum
Windows SBS 2003 and Sharepoint Upload Problems SBS Server
Image size in HTML Live Mail
Insert image with HTML using open and close tags? Network & Sharing
Vista Network Connection and Upload problems Network & Sharing
Upload web site in HTML Vista General