Windows Vista Forums

Cannot reply to email in Windows Live Mail

  1. #1


    Ryan Guest

    Cannot reply to email in Windows Live Mail

    This problem is a strange one and probably unique... The 'Reply' toolbar
    button here is always disabled (inactive).
    I noticed that it was not always so. I mean I wasn't using Windows Live Mail
    always - before I've been using only the web version.
    The 'Reply' is active only on those emails which I received before started
    using the software.

    Any help will be appreciated as it's annoying using the desktop version to
    receive mail and use the web version to reply...

    Greetings,
    Ryan


      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2


    Ron Sommer Guest

    Re: Cannot reply to email in Windows Live Mail

    Are you reading the emails in Quick views or the Inbox?
    Are you accessing the server using http or pop?

    While viewing an email, Ctrl + F3, copy the header information and paste to
    this newsgroup.
    X out usernames such as vathanx.
    Do the copy, paste, xxx for a Reply and disabled Reply.
    --
    Ron Sommer

    "Ryan" <vathanx@xxxxxx> wrote in message
    news:#3QtP7M7JHA.3304@xxxxxx

    > This problem is a strange one and probably unique... The 'Reply' toolbar
    > button here is always disabled (inactive).
    > I noticed that it was not always so. I mean I wasn't using Windows Live
    > Mail always - before I've been using only the web version.
    > The 'Reply' is active only on those emails which I received before started
    > using the software.
    >
    > Any help will be appreciated as it's annoying using the desktop version to
    > receive mail and use the web version to reply...
    >
    > Greetings,
    > Ryan

      My System SpecsSystem Spec

  4. #3


    Ryan Guest

    Re: Cannot reply to email in Windows Live Mail

    Huh, I just noticed I can't press the 'Reply' button here (Newsgroup) too...

    I view emails from the Inbox.

    The server settings were not changed since the client configured it
    automatically when I first added my account (this account) It connects by
    HTTP.

    Here are the headers:

    Reply Active:

    X-Message-Delivery: Vj0xLjE7RD0wO2w9MQ==
    X-Message-Info:
    JGTYoYF78jEHjJx36Oi8+Z3TmmkSEdPt3Mi6GgUSv7yYKHQgGfDe+2wCW4LegkYQav29Pp7Mm4E=
    Received: from mail-bw0-f217.google.com ([209.85.218.217]) by
    snt0-mc2-f37.Snt0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.3959);
    Sat, 2 May 2009 17:05:32 -0700
    Received: by bwz17 with SMTP id 17so2797896bwz.47
    for <@live.com>; Sat, 02 May 2009 17:05:30 -0700 (PDT)
    MIME-Version: 1.0
    Received: by 10.204.71.68 with SMTP id g4mr4141994bkj.135.1241309130841;
    Sat,
    02 May 2009 17:05:30 -0700 (PDT)
    In-Reply-To: <BAY141-DS257AD234376043A229AF7DF6A0@xxxxxx>
    References: <2dcad4360905011127r3e98b734m2edf8983d42a3d31@xxxxxx>
    <BAY141-DS257AD234376043A229AF7DF6A0@xxxxxx>
    Date: Sun, 3 May 2009 02:05:30 +0200
    Message-ID: <2dcad4360905021705kf98b6ebq328e799827ced4ba@xxxxxx>
    Subject: Re: Visual Style Tool
    From: gozz gulliUser <@gulli.com>
    To: Ryan <@live.com>
    Content-Type: multipart/related; boundary=00504502dfc5ccddbb0468f6cd17
    Return-Path: gozz@xxxxxx
    X-OriginalArrivalTime: 03 May 2009 00:05:32.0171 (UTC)
    FILETIME=[E00A05B0:01C9CB82]

    --00504502dfc5ccddbb0468f6cd17
    Content-Type: multipart/alternative; boundary=00504502dfc5ccddb40468f6cd16

    --00504502dfc5ccddb40468f6cd16
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    Reply Inactive:

    X-Message-Delivery: Vj0xLjE7dXM9MDtsPTE7YT0xO0Q9MTtTQ0w9MQ==
    X-Message-Status: n:0
    X-SID-PRA: Juan Camilo Barrera Caro <@gmail.com>
    X-SID-Result: Pass
    X-Message-Info:
    JGTYoYF78jHWFMHv7lJ6PcBwKdjFASEBPG0gvi/6n36Ov8cqU3rOjDd4Z0WuFabg84gWf+mwfVtuwglMy+kvHkxpDbk0Tvf0
    Received: from mail-gx0-f209.google.com ([209.85.217.209]) by
    snt0-mc2-f25.Snt0.hotmail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.3959);
    Sat, 6 Jun 2009 11:31:49 -0700
    Received: by mail-gx0-f209.google.com with SMTP id 5so2116100gxk.6
    for <@live.com>; Sat, 06 Jun 2009 11:31:48 -0700 (PDT)
    DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
    d=gmail.com; s=gamma;
    h=domainkey-signature:received:received:message-id:from:to
    :content-type:content-transfer-encoding:mime-version:subject:date
    :x-mailer;
    bh=u9WULD1gE9FoPvIjs8GbFOc2bVwyd45WJMeO4n3RoP4=;
    b=Kyb3b7ocSVpAp4wUZeqqCNkLIOmFXpk7tDQ/HWHVsA6PDwdRN41A7Teug/NcSocvE/
    g3Xb91yYMPdRSHzaKQUPCZ5J6NiHAP50HuPOdt5Lc4sGbULEKuyL5aFxU4AOKC0a2Obc
    GIPuQZ2z1BNsd8K7qB5ilaAhYcCzjgVk8flZw=
    DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; c=nofws;
    d=gmail.com; s=gamma;
    h=message-id:from:to:content-type:content-transfer-encoding
    :mime-version:subject:date:x-mailer;
    b=ij8MDcKDtdOLWu4yR0pEhcO8A327qqBheoi4MsWje0bOJs2XgYr2bF/3T5mjr9Ht2q
    sIfDNobx0mzLhsIKpMhSojP0NLFJS7Y9GkjJrEkPaTLpZN48wt7ArufH8NAvTq29iggi
    G3Lou9gK/ZBb22QMDCsg+uYhi0YF2bwuVUlDY=
    Received: by 10.90.105.17 with SMTP id d17mr4073137agc.92.1244312687882;
    Sat, 06 Jun 2009 11:24:47 -0700 (PDT)
    Return-Path: <@gmail.com>
    Received: from ?192.168.0.10? (cable200-116-217-63.epm.net.co
    [200.116.217.63])
    by mx.google.com with ESMTPS id 6sm3118530agb.28.2009.06.06.11.24.46
    (version=TLSv1/SSLv3 cipher=RC4-MD5);
    Sat, 06 Jun 2009 11:24:46 -0700 (PDT)
    Message-Id: <900FCCF5-CF0F-41C2-8FD0-5E189B5F59AD@xxxxxx>


      My System SpecsSystem Spec


Cannot reply to email in Windows Live Mail
Similar Threads
Thread Forum
Windows mail can reply but not send new email Browsers & Mail
how to set auto reply in Windows Live Mail? Live Mail
how to set auto reply in Windows Live Mail? Vista security
auto reply with Windows live mail Vista security
Live Mail errors while typing a new email, or a reply. Live Mail