Windows Vista Forums

sp-web not working

  1. #1


    selasor Guest

    sp-web not working

    Hi, I am on Sharepoint 2010 trying to export a list. My command is below, but
    I keep getting this error: The URL provided is invalid. Only valid URLs that
    are site collections or sites are allowed to be exported using stsadm.exe

    what am i doing wrong?


    export-spweb -identity http://myServer:4163
    7/sel/AccountingServiceCenter -itemurl //Workflow%20History -path
    \\MyOtherServer\v$\ASCWorkflowList -verbose -nofilecompression

      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2


    Marco Shaw [MVP] Guest

    Re: sp-web not working

    **Not a SharePoint expert.**

    Reading the documentation, it doesn't appear that you can specify a full
    path like that. From what I'm reading, it appears you either must specify a
    server domain name or a relative path.

    If you do Get-SpWeb with no options, do you get a listing of everything?
    Does it show a listing of all the IDs?

    Marco

    "selasor" <selasor@newsgroup> wrote in message
    news:81CB974B-955A-4CFE-B273-F8CACE53B3D7@newsgroup

    > Hi, I am on Sharepoint 2010 trying to export a list. My command is below,
    > but
    > I keep getting this error: The URL provided is invalid. Only valid URLs
    > that
    > are site collections or sites are allowed to be exported using stsadm.exe
    >
    > what am i doing wrong?
    >
    >
    > export-spweb -identity http://myServer:4163
    > 7/sel/AccountingServiceCenter -itemurl //Workflow%20History -path
    > \\MyOtherServer\v$\ASCWorkflowList -verbose -nofilecompression

      My System SpecsSystem Spec


sp-web not working
Similar Threads
Thread Forum
My 32-bit browsers and Skype are not working online but My 64-bit browser is working Browsers & Mail
windows vista restore not working/blue screen help/safe mode not working Vista General
MS Intellipoint stopped working but ctrl panel says working proper Vista hardware & devices
Re: Right click stops working/New tabs stop working/Menu bar disappear Vista performance & maintenance
Creative Audigy 2 drivers working on Vista Working Vista hardware & devices