1.    24 May 2010 #1
    selasor Guest

    sp-web not working


    Hi, I am on Sharepoint 2010 trying to export a list. My command is below, but
    I keep getting this error: The URL provided is invalid. Only valid URLs that
    are site collections or sites are allowed to be exported using stsadm.exe

    what am i doing wrong?


    export-spweb -identity http://myServer:4163
    7/sel/AccountingServiceCenter -itemurl //Workflow%20History -path
    \\MyOtherServer\v$\ASCWorkflowList -verbose -nofilecompression
      My System SpecsSystem Spec

  2.    24 May 2010 #2
    Marco Shaw [MVP] Guest

    Re: sp-web not working


    **Not a SharePoint expert.**

    Reading the documentation, it doesn't appear that you can specify a full
    path like that. From what I'm reading, it appears you either must specify a
    server domain name or a relative path.

    If you do Get-SpWeb with no options, do you get a listing of everything?
    Does it show a listing of all the IDs?

    Marco

    "selasor" <selasor@newsgroup> wrote in message
    news:81CB974B-955A-4CFE-B273-F8CACE53B3D7@newsgroup

    > Hi, I am on Sharepoint 2010 trying to export a list. My command is below,
    > but
    > I keep getting this error: The URL provided is invalid. Only valid URLs
    > that
    > are site collections or sites are allowed to be exported using stsadm.exe
    >
    > what am i doing wrong?
    >
    >
    > export-spweb -identity http://myServer:4163
    > 7/sel/AccountingServiceCenter -itemurl //Workflow%20History -path
    > \\MyOtherServer\v$\ASCWorkflowList -verbose -nofilecompression
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
internet not working on lan but working with wireless card?
My internet explorer when just plugged in with the phone line through the cable and such stopped working.. I get the error message Internet Explorer...
Browsers & Mail
My 32-bit browsers and Skype are not working online but My 64-bit browser is working
WHAT COMPUTER SYSTEM AM I USING?: Windows Vista Home Premium with 64-bit Operating System. WHEN DID THINGS GO WRONG?: around the 1st October...
Browsers & Mail
windows vista restore not working/blue screen help/safe mode not working
I have a dell inspiron 1520 laptop with windows vista ultimate 32 bit edition. My computer was working fine first but then i decided to uninstall...
Vista General
MS Intellipoint stopped working but ctrl panel says working proper
Using Vista on Gateway Model MT3423. Mouse abruptly stopped working after months of successful use. Once before this was solved simply by plugging...
Vista hardware & devices
Re: Vista Internet not working, Ping by DNS is working
My laptop broadband that is built in is not working anymore, i need help or solutions to solve this problem "Marius Farcas" wrote:
Vista networking & sharing
Re: Right click stops working/New tabs stop working/Menu bar disappear
(cross-post added to Vista Perf & Maint) "zookeeperX" <zookeeperX@xxxxxx> wrote in message news:412CC63D-0D6A-4079-BA7F-930D0D328B22@xxxxxx ...
Vista performance & maintenance
Creative Audigy 2 drivers working on Vista Working
I found these drivers (not the defult ones) from a long search and now everything works fine. Their Creative drivers too! Best part, just install....
Vista hardware & devices

Our Sites
  • Ten Forums
  • Eight Forums
  • Seven Forums
  • PC Help Forum
  • Help Me Bake
  • Site Links
  • Contact Us
  • Privacy and Cookies
  • About Us
    Windows Vista Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

    Designer Media Ltd
    All times are GMT -5. The time now is 18:45.
    .