1.    26 Aug 2009 #1
    Join Date : Aug 2009
    Posts : 1
    vista home basic 32bit
    Local Time: 05:47

    sound problem


    hi
    when i open my computer my sound is fine but after some time it just goes
    and only when i restart my computer does it come back

    Does anyone know how to fix this
      My System SpecsSystem Spec

  2.    26 Aug 2009 #2
    Join Date : Jun 2008
    Posts : 328
    7 64bit
    Local Time: 12:47


     

    Re: sound problem


    Quote Originally Posted by snoke View Post
    hi
    when i open my computer my sound is fine but after some time it just goes
    and only when i restart my computer does it come back

    Does anyone know how to fix this
    It sounds like, well i'm not to sure but if the sound just dissapaites then there may be a hardware fault!
    Tell us more if you can...
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
sound problem
Hi friends, Hi own Windows vista edition in my laptop, Very recently,my hard disk & ram was corrupted and replaced with the new one. Also,...
Sound & Audio
5.1 sound problem again
Hello, i have vista 64bit and Theatron Agrippa sound card so decided to buy 5.1 sound speakers so i can play Battlefield 2142 in surround and all...
Sound & Audio
Sound Problem
I can play music, and movies and even games but windows sounds are silent. Mute is off, volume is up. Any ideas? Thanks
Vista General
An UN Sound Problem
Several months ago when I first set Vista Ultimate up my SPID config gave me the correct number of speakers for my 5 channel Logitech Z-5400 Digital...
Vista performance & maintenance
sound problem
Hello. Yeah, I'm new to Vista and I seem to have a small problem with audio. When I use programs such as sound recorders or capture cards, the audio...
Sound & Audio
Problem with sound...
I have a Creative X-Fi Platinum sound card on my Vista Home Premium machine. I downloaded the appropriate drivers for Vista, install them, restart,...
Vista General
5.1 sound problem with Realtek ACL655 on board sound
I have managed to get sound but it only comes through the front speakers and my centre speaker. The sub woofer and rear speakers don't produce...
Vista hardware & devices

Our Sites
  • Ten Forums
  • Eight Forums
  • Seven Forums
  • PC Help Forum
  • Help Me Bake
  • Site Links
  • Contact Us
  • Privacy and Cookies
  • About Us
    Windows Vista Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

    Designer Media Ltd
    All times are GMT -5. The time now is 06:47.
    .