Windows Vista Forums

Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?

  1. #1


    David Sherman Guest

    Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?

    If you uninstall SP1, the bitmap screen in the lower right corner
    shows
    Windows Vista (TM)
    Evaluation Copy, Build 6000.

    Why?

    thanks

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Richard Urban Guest

    Re: Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?

    Because it's a beta and you are part of the testing process by your act of
    installing it. Report the condition through proper channels. This is what
    beta testing is all about.

    SP1 RC = BETA

    --

    Regards,

    Richard Urban
    Microsoft MVP Windows Shell/User


    "David Sherman" <dshermin@xxxxxx> wrote in message
    news:ve9om3h5gsjuiiuns51tbqm0uie7vfmnkq@xxxxxx

    > If you uninstall SP1, the bitmap screen in the lower right corner
    > shows
    > Windows Vista (TM)
    > Evaluation Copy, Build 6000.
    >
    > Why?
    >
    > thanks

      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Andre Da Costa[ActiveWin] Guest

    Re: Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?

    Vista SP1 issues:
    Support via Technet:
    http://forums.microsoft.com/TechNet/...1992&SiteID=17
    --
    Andre
    Blog: http://adacosta.spaces.live.com
    My Vista Quickstart Guide:
    http://adacosta.spaces.live.com/blog...3DB!9709.entry
    "David Sherman" <dshermin@xxxxxx> wrote in message
    news:ve9om3h5gsjuiiuns51tbqm0uie7vfmnkq@xxxxxx

    > If you uninstall SP1, the bitmap screen in the lower right corner
    > shows
    > Windows Vista (TM)
    > Evaluation Copy, Build 6000.
    >
    > Why?
    >
    > thanks


      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    Kerry Brown Guest

    Re: Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?

    This usually goes away after a reboot.

    --
    Kerry Brown
    Microsoft MVP - Shell/User
    http://www.vistahelp.ca


    "David Sherman" <dshermin@xxxxxx> wrote in message
    news:ve9om3h5gsjuiiuns51tbqm0uie7vfmnkq@xxxxxx

    > If you uninstall SP1, the bitmap screen in the lower right corner
    > shows
    > Windows Vista (TM)
    > Evaluation Copy, Build 6000.
    >
    > Why?
    >
    > thanks

      My System SpecsSystem Spec

  5. #5


    Jane C Guest

    Re: Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?

    Hi David,

    That will vanish after another reboot.

    --
    Jane, not plain 64 bit enabled :-)
    Batteries not included. Braincell on vacation ;-)
    MVP Windows Shell/User

    "David Sherman" <dshermin@xxxxxx> wrote in message
    news:ve9om3h5gsjuiiuns51tbqm0uie7vfmnkq@xxxxxx

    > If you uninstall SP1, the bitmap screen in the lower right corner
    > shows
    > Windows Vista (TM)
    > Evaluation Copy, Build 6000.
    >
    > Why?
    >
    > thanks

      My System SpecsSystem Spec

  6. #6


    David Sherman Guest

    Re: Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?


    It didn't go away.

    On Fri, 21 Dec 2007 14:21:53 -0800, "Kerry Brown"
    <kerry@xxxxxx-tems.c*a*m> wrote:

    >This usually goes away after a reboot.

      My System SpecsSystem Spec

  7. #7


    David Sherman Guest

    Re: Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?

    You can't report any problems as the feedback icon was uninstalled.

    On Fri, 21 Dec 2007 15:56:10 -0500, "Richard Urban"
    <richardurbanREMOVETHIS@xxxxxx> wrote:

    >Because it's a beta and you are part of the testing process by your act of
    >installing it. Report the condition through proper channels. This is what
    >beta testing is all about.
    >
    >SP1 RC = BETA

      My System SpecsSystem Spec

  8. #8


    David Sherman Guest

    Re: Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?

    I never saw this URL before.

    On Fri, 21 Dec 2007 16:14:40 -0500, "Andre Da Costa[ActiveWin]"
    <andred25@xxxxxx> wrote:

      My System SpecsSystem Spec

  9. #9


    Andre Da Costa[ActiveWin] Guest

    Re: Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?

    Well now you know about it.
    --
    Andre
    Blog: http://adacosta.spaces.live.com
    My Vista Quickstart Guide:
    http://adacosta.spaces.live.com/blog...3DB!9709.entry
    "David Sherman" <dshermin@xxxxxx> wrote in message
    news:1mvqm35eglt6cqc76a1i9hguvebjf831et@xxxxxx

    >I never saw this URL before.
    >
    > On Fri, 21 Dec 2007 16:14:40 -0500, "Andre Da Costa[ActiveWin]"
    > <andred25@xxxxxx> wrote:
    >>


      My System SpecsSystem Spec


Vista - Service Pack 1 - Is this a bug?
Similar Threads
Thread Forum
vista service pack 3 General Discussion
Windows Service Pack 1 and Service Pack 2 Windows Updates
Vista service pack 1 Vista installation & setup
Vista Service pack RC 1 Vista General
Vista Service Pack Vista General