Windows Vista Forums

Re: Posts not appearing through WLM

  1. #1


    DarkSentinel Guest

    Re: Posts not appearing through WLM

    "darksentinel" <darksentinel@xxxxxx> wrote in message
    news:Oq3mwC#TIHA.4740@xxxxxx

    > darksentinel wrote:

    >> Seems like none of my stuff has been hitting since Jan. 1. When I post to
    >> the test it group, it appears fine, but not to THIS group. Using
    >> Thunderbird to see if that works. Anyone else having this problem?
    >
    > Ok....seems to be a WLM issue. Works in T-Bird.
    OK. E-mailed MS about the problem I was having with WLM. Says I have to do a
    full uninstall, and then re-install. Told him that I was running Vista. What
    does he send me? Removal instructions for XP. Luckily I halfway know what I
    am doing. So keeping my fingers crossed to see if this will post.

    --
    Transformers!!! More than meets the eye!
    http://www.lockergnome.com/darksentinel
    Undo the munge to reply by email


      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    DarkSentinel Guest

    Re: Posts not appearing through WLM

    YAY!!!! It's fixed!!!

    --
    Transformers!!! More than meets the eye!
    http://www.lockergnome.com/darksentinel
    Undo the munge to reply by email

      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    DarkSentinel Guest

    Re: Posts not appearing through WLM

    "DarkSentinel" <darkmungesentinel@xxxxxx> wrote in message
    news:34CC4C81-727B-4C6A-A7A6-4ABC825089A8@xxxxxx

    > YAY!!!! It's fixed!!!
    Beating on the smacktards will now recommence...

    --
    Transformers!!! More than meets the eye!
    http://www.lockergnome.com/darksentinel
    Undo the munge to reply by email


      My System SpecsSystem Spec

Re: Posts not appearing through WLM

Similar Threads
Thread Forum
Warning: some posts are not appearing in NNTP clients.
I have noticed that several posts only appear in the web based version of these forums and not in the NNTP client. I have posted messages from my...
Live Photo Gallery
Icons not appearing or appearing incorrectly in System Tray
Notebook: HP DV9720US recently purchased with Vista Home Premium installed Graphics Card: NVIDIA GeForce 7150M / nForce 630M (Windows Update tells...
Vista General
Chinese characters randomly appearing in my newsgroup posts
(query also posted in microsoft.public.windows.vista.general) If you want an illustration, take a look in microsoft.public.windows.vista.general...
Vista mail
Posts not appearing
Twice in the last 48 hours, I've sent a post to this newsgroup, but it has not appeared. Other recent posts have not suffered this fate, and I'm...
Vista mail
NG posts not appearing in my WM client
I'm posting this mainly as a test. My MSFT NG posts are not appearing in my Windows Mail Microsoft Communities folders. I've subscribed to most of...
Vista mail
My Posts Not Appearing in Windows Mail
When I post a message to any newsgroup (Microsoft Communities or my ISP's newsgroups), my messages do not appear in Windows Mail. I know they are...
Vista mail
Posts not appearing on vista general
Why do my posts not appear on vista general? I have posted 6 items but cannot find them at all
Vista security