Windows Vista Forums

system properties doesn't show hardware configuration! HELP!

  1. #1


    This is so annoying..... Guest

    system properties doesn't show hardware configuration! HELP!

    I'm running Windows Vista Ultimate 32-bit. I have a Dual-Core processor with
    1.83GHz and 2GB of RAM. My system rating is 4.6. The only problem is, when I
    go to my system properties in the control panel, it doesn't show any of this.
    after "Rating:" it's just a blank space. "Processor: Not Available", "Memory
    (RAM): Not Available). it shows me my system type but that's it. I know it
    recognizes it because the welcome is able to show it (RAM and processor). Is
    there a setting I changed somewhere that's causing this? How can I get it to
    show these again? Will SP1 solve this problem? Please help

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Mick Murphy Guest

    RE: system properties doesn't show hardware configuration! HELP!

    Start> Right-click on Computer>Properties.

    --
    Mick Murphy - Qld - Australia


    "This is so annoying....." wrote:

    > I'm running Windows Vista Ultimate 32-bit. I have a Dual-Core processor with
    > 1.83GHz and 2GB of RAM. My system rating is 4.6. The only problem is, when I
    > go to my system properties in the control panel, it doesn't show any of this.
    > after "Rating:" it's just a blank space. "Processor: Not Available", "Memory
    > (RAM): Not Available). it shows me my system type but that's it. I know it
    > recognizes it because the welcome is able to show it (RAM and processor). Is
    > there a setting I changed somewhere that's causing this? How can I get it to
    > show these again? Will SP1 solve this problem? Please help

      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    This is so annoying..... Guest

    RE: system properties doesn't show hardware configuration! HELP!

    That's where it's not showing it that it's supposed to.

    "Mick Murphy" wrote:

    > Start> Right-click on Computer>Properties.
    >
    > --
    > Mick Murphy - Qld - Australia
    >
    >
    > "This is so annoying....." wrote:
    >

    > > I'm running Windows Vista Ultimate 32-bit. I have a Dual-Core processor with
    > > 1.83GHz and 2GB of RAM. My system rating is 4.6. The only problem is, when I
    > > go to my system properties in the control panel, it doesn't show any of this.
    > > after "Rating:" it's just a blank space. "Processor: Not Available", "Memory
    > > (RAM): Not Available). it shows me my system type but that's it. I know it
    > > recognizes it because the welcome is able to show it (RAM and processor). Is
    > > there a setting I changed somewhere that's causing this? How can I get it to
    > > show these again? Will SP1 solve this problem? Please help

      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    azntom616 Guest

    Re: system properties doesn't show hardware configuration! HELP!


    1- Open Command Prompt
    2- At the Command Prompt enter the following command exactly as
    written:

    net localgroup "Administrators" "NT Authority\Service" /add

    then press enter and you should be ready to go. It worked like a charm
    for
    me on the two PC's that were having the exact same problem......

    i got this from the vistax64 site
    it worked for me so i hope it works for other people


    --
    azntom616
    ------------------------------------------------------------------------
    azntom616's Profile: http://forums.techarena.in/members/azntom616.htm
    View this thread: http://forums.techarena.in/vista-help/930392.htm

    http://forums.techarena.in


      My System SpecsSystem Spec


system properties doesn't show hardware configuration! HELP!
Similar Threads
Thread Forum
show desktop doesn't show gadgets Vista General
Modifying OEM properties listed in system properties Vista installation & setup
User Field of Event properties Doesn't show UserName in windows Vi Vista account administration
DNS Server Properties Configuration/Listing VB Script
c# class configuration properties. .NET General