Windows Vista Forums

Possible Vista Problems

  1. #1


    fig000 Guest

    Possible Vista Problems

    Hi,

    I'm not sure if this is the group I should be writing to so bear
    with me, please.

    I've been using vista for about 6 months at work. When I started
    out IE7 worked if friendly messages were on and when I turned them
    off, the browser hung. Over time IE7 has stopped working.

    I've tried turning off all add-ons, resetting to factory settings,
    running from the start menu with out add-ons, etc. Oh and I ran
    adaware as well. And uninstalled google toolbar (which I think got
    installed just around the time IE7 stopped working.

    Not sure what to do. I also found that a couple of sites that use
    pls files cause problems. The message is always that the browser can't
    connect to the server. I asked if anyone in the tech department at my
    work had blocked streaming and was told no.

    Since I'm not having any trouble with other computers I am
    wondering if it is vista (ultimate on my machine).


    Any help would be appreciated.

    Fig000


      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2


    Peter Foldes Guest

    Re: Possible Vista Problems

    Norton installed by any chance ??

    --
    Peter

    Please Reply to Newsgroup for the benefit of others
    Requests for assistance by email can not and will not be acknowledged.

    "fig000" <neilnewton001@xxxxxx> wrote in message news:1188596735.672428.35020@xxxxxx

    > Hi,
    >
    > I'm not sure if this is the group I should be writing to so bear
    > with me, please.
    >
    > I've been using vista for about 6 months at work. When I started
    > out IE7 worked if friendly messages were on and when I turned them
    > off, the browser hung. Over time IE7 has stopped working.
    >
    > I've tried turning off all add-ons, resetting to factory settings,
    > running from the start menu with out add-ons, etc. Oh and I ran
    > adaware as well. And uninstalled google toolbar (which I think got
    > installed just around the time IE7 stopped working.
    >
    > Not sure what to do. I also found that a couple of sites that use
    > pls files cause problems. The message is always that the browser can't
    > connect to the server. I asked if anyone in the tech department at my
    > work had blocked streaming and was told no.
    >
    > Since I'm not having any trouble with other computers I am
    > wondering if it is vista (ultimate on my machine).
    >
    >
    > Any help would be appreciated.
    >
    > Fig000
    >

      My System SpecsSystem Spec

  4. #3


    fig000 Guest

    Re: Possible Vista Problems

    On Aug 31, 8:29 pm, "Peter Foldes" <ok...@xxxxxx> wrote:

    > Norton installed by any chance ??
    >
    > --
    > Peter
    >
    > Please Reply to Newsgroup for the benefit of others
    > Requests for assistance by email can not and will not be acknowledged.
    >
    > "fig000" <neilnewton...@xxxxxx> wrote in messagenews:1188596735.672428.35020@xxxxxx

    > > Hi,
    >

    > > I'm not sure if this is the group I should be writing to so bear
    > > with me, please.
    >

    > > I've been using vista for about 6 months at work. When I started
    > > out IE7 worked if friendly messages were on and when I turned them
    > > off, the browser hung. Over time IE7 has stopped working.
    >

    > > I've tried turning off all add-ons, resetting to factory settings,
    > > running from the start menu with out add-ons, etc. Oh and I ran
    > > adaware as well. And uninstalled google toolbar (which I think got
    > > installed just around the time IE7 stopped working.
    >

    > > Not sure what to do. I also found that a couple of sites that use
    > > pls files cause problems. The message is always that the browser can't
    > > connect to the server. I asked if anyone in the tech department at my
    > > work had blocked streaming and was told no.
    >

    > > Since I'm not having any trouble with other computers I am
    > > wondering if it is vista (ultimate on my machine).
    >

    > > Any help would be appreciated.
    >

    > > Fig000


      My System SpecsSystem Spec


Possible Vista Problems
Similar Threads
Thread Forum
Problems with new Logitech S-150 speakers problems with x64 vista Sound & Audio
Big vista problems need help icon/background/graphics/personalise problems Vista performance & maintenance
Problems starting command prompt on cygwin on vista ultimate, problems not had on Win2k3SP2 Vista General
2 different vista problems. Memory dump crash and startup repair cannot fix problems Vista General
Downgrading from 64bit Vista to 32bit, Media Center problems, web page printing problems Vista installation & setup