Windows Vista Forums

INF file problems

  1. #1


    Jungle Jim Guest

    INF file problems

    I am getting the the

    "The required line was not found in the INF." error message.

    and I haven't a clue as to what VISTA is looking for.

    It occurs when Iattempt to install a Linksys LNE 100 TX driver. I am
    not sure what driver INF it is trying to use, so I don't have a vlue as
    to which INF to look into for info.

    Can someone help or point me to a place to start ?

      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2


    =?Utf-8?B?RnJhc2Vy?= Guest

    RE: INF file problems

    The inf file is the actual driver file you are trying to install...I would
    assume that Vista is telling you the driver is not compatable with Vista, or
    is corrupt.

    "Jungle Jim" wrote:

    > I am getting the the
    >
    > "The required line was not found in the INF." error message.
    >
    > and I haven't a clue as to what VISTA is looking for.
    >
    > It occurs when Iattempt to install a Linksys LNE 100 TX driver. I am
    > not sure what driver INF it is trying to use, so I don't have a vlue as
    > to which INF to look into for info.
    >
    > Can someone help or point me to a place to start ?
    >


      My System SpecsSystem Spec


INF file problems
Similar Threads
Thread Forum
File Manager problems Vista performance & maintenance
pdf file problems Vista General
file problems Vista performance & maintenance
IO File problems Vista General
IO File problems Vista General