Windows Vista Forums

Nvidia drivers/services not loading at startup

  1. #1


    David Priessman Guest

    Nvidia drivers/services not loading at startup

    Have had an ongoing issue with vid card drivers not loading. After some
    searching of Windows defender, it appears that Defender has stooped them
    from loading and WON'T allow them to load. I've even turned Defender off,
    tried to go in and enable the 3 services it's blocked to no avail. I only
    get basic coverage of drivers for my 2 6800 GS cards and can't load some of
    my favorite games. Someone PLEASE help!!!! Where the hell is Nvidia or
    Microsoft.............


      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2


    Mikey Guest

    Re: Nvidia drivers/services not loading at startup

    ive had a play with my settings and the FX5600XT i have seems to be ok now
    and will do for now, i will make sure i get a super Graphics card in the
    summer when i build my own system

    Thanks for all the help guys


    "David Priessman" <d.priessman1@comremovecast.net> wrote in message
    news:uWpH$x3SHHA.4404@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
    > Have had an ongoing issue with vid card drivers not loading. After some
    > searching of Windows defender, it appears that Defender has stooped them
    > from loading and WON'T allow them to load. I've even turned Defender off,
    > tried to go in and enable the 3 services it's blocked to no avail. I only
    > get basic coverage of drivers for my 2 6800 GS cards and can't load some
    > of my favorite games. Someone PLEASE help!!!! Where the hell is Nvidia or
    > Microsoft.............



      My System SpecsSystem Spec


Nvidia drivers/services not loading at startup
Similar Threads
Thread Forum
Updating nVidia drivers / nVidia Geforde 9600 GT Graphic cards
Startup Drivers loading - not loading? Vista General
VISTA x64: Slow startup, several drivers not loading per Bootlog f Vista performance & maintenance
Problem loading drivers on startup Vista hardware & devices
Windows Defender blocking nVidia Drivers from fully loading? Vista General