1.    14 Jun 2006 #1
    Heinrich Klassen Guest

    Problem with Shuttle PC ST61G4 with ATI chipset IGP 300


    Hello together,

    i've installed the last Windows Vista Beta2 from the Microsoft Download on
    my Shuttle PC.
    But i've Problems with the chipset from ATI, it is the chipset IGP 300.

    I use an add-on graficcard an ATI Radeon 9600 in the AGP-Slot, but Vista
    told me that the system cannot start the device.
    I've downloaded the last Betadriver from ATI, but nothing change.

    The second problem i have, when i insert an external harddisk via USB, Vista
    says only that there are no drivers for the device.
    I' ve an USB-Mouse on the system and the mouse runs!

    Have some any idea?

    Thanks and bye,

    Henry


      My System SpecsSystem Spec

  2.    16 Jun 2006 #2
    Rinaldo Guest

    RE: Problem with Shuttle PC ST61G4 with ATI chipset IGP 300


    Same problem here! With the Shuttle ST62K I cannot connect my external HD via
    USB. Also Vista tells me there are no drivers for the device which works fine
    on XP.

    Thanx,
    Ronald

    "Heinrich Klassen" wrote:

    > Hello together,
    >
    > i've installed the last Windows Vista Beta2 from the Microsoft Download on
    > my Shuttle PC.
    > But i've Problems with the chipset from ATI, it is the chipset IGP 300.
    >
    > I use an add-on graficcard an ATI Radeon 9600 in the AGP-Slot, but Vista
    > told me that the system cannot start the device.
    > I've downloaded the last Betadriver from ATI, but nothing change.
    >
    > The second problem i have, when i insert an external harddisk via USB, Vista
    > says only that there are no drivers for the device.
    > I' ve an USB-Mouse on the system and the mouse runs!
    >
    > Have some any idea?
    >
    > Thanks and bye,
    >
    > Henry
    >
    >
    >

      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
System Freezing Problem AMD Chipset / Nvidia Graphics
Hey everyone, I've been having this system lock up problem on my PC. System: 350watt power supply Asus M3A78-EM AMD 5200X2 2GB OCZ...
Graphic cards
Problem with Mobile Intel 945 Express Chipset Family
I have a dell laptop with a mobile intel 945GM. When my laptop is on startup a black line appears moving up and down all along the screen, i...
Vista hardware & devices
Dell Latitude D410 w/ Intel 915GM Graphics Chipset Display Problem
Running Vista RC1 32-bit System is a dell latitude d410 w. intel 915gm display chipset. Problem is that the screen can only be set at a maximum...
Vista hardware & devices
Problem with sigmatel 9750 and intel 915GM chipset
Problem description: I have a DELL Inspiron 9300 system with intel915GM chipset and integrated sigmatel 9750 sound card. During installation...
Vista hardware & devices
Vista Beta 2 hangs - Shuttle barebone (ATI IXP150 chipset)
I haven't been able to install Vista since it changed name from "Longhorn" to "Vista" (don't remember the build numbers atm). I am trying to...
Vista installation & setup
Installation Problem with Nforce4 Chipset
I've tried multiple times(Both Multi-boot or clean installs) installing both the x64 and x32 version of Vista Beta 2 with no joy . I get all the...
Vista installation & setup
Win Vista Beta 2 and nVidia network chipset problem
Hi all, sorry for the question, this morning I've run the "Windows Vista Upgrade Advisor Tool" and it said that: Windows Vista drivers may not...
Vista networking & sharing

Our Sites
  • Ten Forums
  • Eight Forums
  • Seven Forums
  • PC Help Forum
  • Help Me Bake
  • Site Links
  • Contact Us
  • Privacy and Cookies
  • About Us
    Windows Vista Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

    Designer Media Ltd
    All times are GMT -5. The time now is 22:22.
    .