Windows Vista Forums

PVR3000 and Vista 64

  1. #1



    Newbie
    Join Date : Apr 2007
    Posts : 4
    Local Time: 07:58 AM

    PVR3000 and Vista 64

    I have Vista 64-bit with PVR3000 Delux.
    I install all fixes, newest driver from Leadtek site. I have newest WinFast PRV2 and... nothing. I don't see anything in PRV2. I try other programs and... only one program is working: VirtualDub (1.6.17). Maybe because it is 64-bit program, and all others as 32-bit. Any suggestions? On maybe I should wait for newest driver/pvr3?

      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2


    JW Guest

    Re: PVR3000 and Vista 64

    Are the drivers you got for your PVR 3000 card from the Ledtek Website 64
    bit Vista drivers?

    "gbbsoft" <gbbsoft.2p1hn3@no-mx.forums.net> wrote in message
    news:gbbsoft.2p1hn3@no-mx.forums.net...
    >
    > I have Vista 64-bit with PVR3000 Delux.
    > I install all fixes, newest driver from Leadtek site. I have newest
    > WinFast PRV2 and... nothing. I don't see anything in PRV2. I try other
    > programs and... only one program is working: VirtualDub (1.6.17). Maybe
    > because it is 64-bit program, and all others as 32-bit. Any suggestions?
    > On maybe I should wait for newest driver/pvr3?
    >
    >
    > --
    > gbbsoft




      My System SpecsSystem Spec

  4. #3



    Newbie
    Join Date : Apr 2007
    Posts : 4
    Local Time: 07:58 AM


      Thread Starter
    Yes. File name: 64bitX64.zip

      My System SpecsSystem Spec

  5. #4


    JW Guest

    Re: PVR3000 and Vista 64

    I assume that you are running Vista Ultimate or Home Premium using MC.
    If you are then I suggest thay you contact Ledtek customer support.
    If not then you may not have a MPEG2 Decoder installed.



    "gbbsoft" <gbbsoft.2p1ls5@no-mx.forums.net> wrote in message
    news:gbbsoft.2p1ls5@no-mx.forums.net...
    >
    > Yes. File name: 64bitX64.zip
    >
    >
    > --
    > gbbsoft




      My System SpecsSystem Spec

  6. #5



    Newbie
    Join Date : Apr 2007
    Posts : 4
    Local Time: 07:58 AM


      Thread Starter
    I have Vista Ultimate. I uninstall previously installed patches (see: TV-Cards.com / Audio and FM problems on WinFast PVR3000 Delux) and install Nero (?!?). Suddenly Media Center start working!. But WinFast PVR2 - no.

    Magic.

      My System SpecsSystem Spec

  7. #6



    Newbie
    Join Date : Apr 2007
    Posts : 4
    Local Time: 07:58 AM


      Thread Starter
    Today Mecia Center doesn't work... I receved green screen and every 2-3 sec some sound and picture from program... Radio doesn't work, too.

    Magic.

      My System SpecsSystem Spec


PVR3000 and Vista 64