PVR3000 and Vista 64


  1.    14 Apr 2007 #1
    Join Date : Apr 2007
    Posts : 4
    Local Time: 08:24

    PVR3000 and Vista 64


    I have Vista 64-bit with PVR3000 Delux.
    I install all fixes, newest driver from Leadtek site. I have newest WinFast PRV2 and... nothing. I don't see anything in PRV2. I try other programs and... only one program is working: VirtualDub (1.6.17). Maybe because it is 64-bit program, and all others as 32-bit. Any suggestions? On maybe I should wait for newest driver/pvr3?
      My System SpecsSystem Spec

  2.    14 Apr 2007 #2
    JW Guest

    Re: PVR3000 and Vista 64


    Are the drivers you got for your PVR 3000 card from the Ledtek Website 64
    bit Vista drivers?

    "gbbsoft" <gbbsoft.2p1hn3@no-mx.forums.net> wrote in message
    news:gbbsoft.2p1hn3@no-mx.forums.net...
    >
    > I have Vista 64-bit with PVR3000 Delux.
    > I install all fixes, newest driver from Leadtek site. I have newest
    > WinFast PRV2 and... nothing. I don't see anything in PRV2. I try other
    > programs and... only one program is working: VirtualDub (1.6.17). Maybe
    > because it is 64-bit program, and all others as 32-bit. Any suggestions?
    > On maybe I should wait for newest driver/pvr3?
    >
    >
    > --
    > gbbsoft



      My System SpecsSystem Spec

  3.    14 Apr 2007 #3
    Join Date : Apr 2007
    Posts : 4
    Local Time: 08:24


      Thread Starter

    Yes. File name: 64bitX64.zip
      My System SpecsSystem Spec

  4.    14 Apr 2007 #4
    JW Guest

    Re: PVR3000 and Vista 64


    I assume that you are running Vista Ultimate or Home Premium using MC.
    If you are then I suggest thay you contact Ledtek customer support.
    If not then you may not have a MPEG2 Decoder installed.



    "gbbsoft" <gbbsoft.2p1ls5@no-mx.forums.net> wrote in message
    news:gbbsoft.2p1ls5@no-mx.forums.net...
    >
    > Yes. File name: 64bitX64.zip
    >
    >
    > --
    > gbbsoft



      My System SpecsSystem Spec

  5.    14 Apr 2007 #5
    Join Date : Apr 2007
    Posts : 4
    Local Time: 08:24


      Thread Starter

    I have Vista Ultimate. I uninstall previously installed patches (see: TV-Cards.com / Audio and FM problems on WinFast PVR3000 Delux) and install Nero (?!?). Suddenly Media Center start working!. But WinFast PVR2 - no.

    Magic.
      My System SpecsSystem Spec

  6.    15 Apr 2007 #6
    Join Date : Apr 2007
    Posts : 4
    Local Time: 08:24


      Thread Starter

    Today Mecia Center doesn't work... I receved green screen and every 2-3 sec some sound and picture from program... Radio doesn't work, too.

    Magic.
      My System SpecsSystem Spec

PVR3000 and Vista 64
Our Sites
  • Ten Forums
  • Eight Forums
  • Seven Forums
  • Help Me Bake
  • Site Links
  • Contact Us
  • Privacy and Cookies
  • About Us
    Windows Vista Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

    Designer Media Ltd
    All times are GMT -5. The time now is 01:24.
    .