Windows Vista Forums

Open new tab and get "Blank Screen"

  1. #1


    Join Date : Dec 2007
    Portage, Wisconsin
    Posts : 3
    Vista Home Premium 32/bit
    Local Time: 03:35 PM
    usa us wisconsin

    Open new tab and get "Blank Page"

    On my Dell laptop which has Vista installed when I open a new "Tab" sometimes the new tab goes to my home page and other times it just says "Blank Page" and does not get the home page in the new tab. In order to get to my home page I can click on my home icon and it goes there.

    What do I need to do to have it always start with my home page?
    Thanks...

    Last edited by Jerry Van Ness; 05 Sep 2009 at 10:52 PM. Reason: I said "Screen" and it should be "Page"
      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Join Date : Aug 2009
    New Orleans
    Posts : 72
    Vista Home Premium 64-bit
    Local Time: 03:35 PM
    usa us louisiana

     

    Re: Open new tab and get "Blank Screen"

    go to tools>internet options

    Under tab area, click settings.

    You will see a drop down menu and thats where u select on how it acts when you open a new tab for browsing!


    Hope that is what you were looking for.

      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Join Date : Dec 2007
    Portage, Wisconsin
    Posts : 3
    Vista Home Premium 32/bit
    Local Time: 03:35 PM
    usa us wisconsin

      Thread Starter

    Re: Open new tab and get "Blank Screen"

    Quote Originally Posted by krazyl View Post
    go to tools>internet options

    Under tab area, click settings.

    You will see a drop down menu and thats where u select on how it acts when you open a new tab for browsing!


    Hope that is what you were looking for.
    It looks like that is exactly what I need to do...thanks very much.

      My System SpecsSystem Spec


Open new tab and get "Blank Screen"
Similar Threads
Thread Forum
Vista Ult x64: on domain login "Preparing desktop," blank blue screen Network & Sharing
Do Not Show Thumbnails in "open" and "save as" dialog boxes Vista General
Blank screen after "Switch User" Vista General
Vista not wotking with "My Computer" or "Control Panel", "Screen Saver" Vista General
Internet Explorer 7 for Windows Vista not prompting me to "Open/Run" or "Save" files Vista General