Windows Vista Forums

Losing wireless connection

  1. #1


    bgaca Guest

    Losing wireless connection

    At home, with a single computer (Sony VAIO), using Vista, I can connect my
    wireless HP 7280 printer by connecting to a network, then finding the network
    via the menu options on the printer. It then prints fine.

    However, I lose the connection when I shut down the computer. When I start
    it up again, the printer shows offline. I then have to go through the whole
    connection process again.

    It's driving me crazy - any help would be greatly appreciated. Thanks.

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Cari \(MS-MVP\) Guest

    Re: Losing wireless connection

    HP has a fix at their website.
    --
    Cari (MS-MVP) Printing & Imaging
    www.coribright.com/windows

    "bgaca" <bgaca@xxxxxx> wrote in message
    news:F9E6B44F-0A33-40DF-BFE4-3D897F9190A5@xxxxxx

    > At home, with a single computer (Sony VAIO), using Vista, I can connect my
    > wireless HP 7280 printer by connecting to a network, then finding the
    > network
    > via the menu options on the printer. It then prints fine.
    >
    > However, I lose the connection when I shut down the computer. When I
    > start
    > it up again, the printer shows offline. I then have to go through the
    > whole
    > connection process again.
    >
    > It's driving me crazy - any help would be greatly appreciated. Thanks.

      My System SpecsSystem Spec

  3. #3


    Chris Cowles Guest

    Re: Losing wireless connection

    "Cari (MS-MVP)" <newsgroups@xxxxxx> wrote in message
    news:3AC8C489-1907-47F0-B550-9B5710C1D476@xxxxxx

    > HP has a fix at their website.
    > --
    Link, please?



      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    bgaca Guest

    Re: Losing wireless connection

    Thanks for the reply. I scoured the HP site but couldn't find anything.
    Please could you give a specific link? Thanks



    "Cari (MS-MVP)" wrote:

    > HP has a fix at their website.
    > --
    > Cari (MS-MVP) Printing & Imaging
    > www.coribright.com/windows
    >
    > "bgaca" <bgaca@xxxxxx> wrote in message
    > news:F9E6B44F-0A33-40DF-BFE4-3D897F9190A5@xxxxxx

    > > At home, with a single computer (Sony VAIO), using Vista, I can connect my
    > > wireless HP 7280 printer by connecting to a network, then finding the
    > > network
    > > via the menu options on the printer. It then prints fine.
    > >
    > > However, I lose the connection when I shut down the computer. When I
    > > start
    > > it up again, the printer shows offline. I then have to go through the
    > > whole
    > > connection process again.
    > >
    > > It's driving me crazy - any help would be greatly appreciated. Thanks.
    >

      My System SpecsSystem Spec

Losing wireless connection

Similar Threads
Thread Forum
Losing Wireless connection?
Hi, I am with O2 which has recently been sold to Sky. Prior to the sale I always had a rock solid connection ( several yrs ) on an SNRM of 3dbs. Not...
Network & Sharing
losing connection
Hi .... when i sign my new windows live messenger 2009 it sign in for couple of minutes then disconnect giving the message : connection with windows...
Live Messenger
Keep on Losing Wireless Internet Connection
Hi, I have a Cisco wireless router, and my broadband provider is BeThere. I use a Sony Vaio laptop to connect to the wireless router. It has...
Vista General
Losing wireless connection to specific wireless network
Hi All, I have a Vaio VGN-SZ430N notebook with Vista business pre-installed. I use the notebook at work and home. At work I mainly utilize the...
Vista networking & sharing
Losing Wireless Internet Connection
Computer runs 24/7 using Vista Ultimate and every 6 (occasionally 7) days the wireless internet connection dies. My VOIP phone and a Win XP...
Vista General
Losing wireless connection after resume
This is driving me insane. My wireless connection disappears when my laptop resumes from standby. Sometimes I can just manually reconnect, other...
Vista General
IE keeps losing the connection
Same here, I thought it might be my hardware, so I rolled back my drivers, and now it stays connected. I used Xp drivers from manufacture. "Erno...
Vista General