• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Applying a group policy to one server

R
#1
I created an Organization Unit called 'Terminal Service Servers'. I
moved my one TS server into this unit. I then created and linked a
GPO to this Org Unit that simply adds the login button to the start
menu and removes the shutdown button.

My problem is now the shutdown button is removed from the users
workstations. What do I have wrong?
 

My Computer

R
#2
On Mar 26, 9:42 am, Rick <bass...@newsgroup> wrote:

> I created an Organization Unit called 'Terminal Service Servers'.  I
> moved my one TS server into this unit.  I then created and linked a
> GPO to this Org Unit that simply adds the login button to the start
> menu and removes the shutdown button.
>
> My problem is now the shutdown button is removed from the users
> workstations.  What do I have wrong?
I will answer my own question....I found another policy above the new
OU that was overriding.
 

My Computer

R
#3
On Mar 26, 9:42 am, Rick <bass...@newsgroup> wrote:

> I created an Organization Unit called 'Terminal Service Servers'.  I
> moved my one TS server into this unit.  I then created and linked a
> GPO to this Org Unit that simply adds the login button to the start
> menu and removes the shutdown button.
>
> My problem is now the shutdown button is removed from the users
> workstations.  What do I have wrong?
Ok, I found another policy that was overriding the the new one. I
removed it and it seems now the shutdown button appears on the TS
server and on the client.
 

My Computer

A

Al Williams

#4
You may need to use the Group Policy loopback feature IIRC:

http://support.microsoft.com/kb/260370

BUT - If your TS users can shutdown the TS then they must be running with
Admin rights. This is a VERY bad thing to do from a security/virus/etc.
point of view.

--
Allan Williams




Rick wrote:

> I created an Organization Unit called 'Terminal Service Servers'. I
> moved my one TS server into this unit. I then created and linked a
> GPO to this Org Unit that simply adds the login button to the start
> menu and removes the shutdown button.
>
> My problem is now the shutdown button is removed from the users
> workstations. What do I have wrong?
 

My Computer

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)