• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

attachments not being sent through live (hotmail) email accounts

D

dwilkins72

#1
I continue to have problems sending attachments though my live
(hotmail) account. My operating system is Microsoft Vista Ultimate and
IE is 7.0/256 bits. I have turned off all my security applications to
ensure they were not causing the problems. Initially, I did not have
problems with attachments on the Vista Ultimate O/S, but once it
began, I have been unable to send with it. I am able to receive
attachments with no problems. The error I receive is "Windows Live
Hotmail did not receive the entire file you ploaded. This is usually
due to a temporary Internet connectivity issue. Please try your file
upload again. Please report this problem to Microsoft | Network
Status" I am connected to the Internet the entire time.

Thanks for any resolution one can provide in correcting this problem.
 

My Computer

O
#2
I experienced the same problem, except MSN HTTP mail didn't send an
error message that the attachments were truncated. I reported the
problem to WLM support about a month ago. They have responded that
they are working on the problem.

<dwilkins72@xxxxxx> wrote in message
news:9e43fa59-6cd9-465b-ae48-971c6f0fe3dd@xxxxxx

>I continue to have problems sending attachments though my live
> (hotmail) account. My operating system is Microsoft Vista Ultimate
> and
> IE is 7.0/256 bits. I have turned off all my security
> applications to
> ensure they were not causing the problems. Initially, I did not
> have
> problems with attachments on the Vista Ultimate O/S, but once it
> began, I have been unable to send with it. I am able to receive
> attachments with no problems. The error I receive is "Windows
> Live
> Hotmail did not receive the entire file you ploaded. This is
> usually
> due to a temporary Internet connectivity issue. Please try your
> file
> upload again. Please report this problem to Microsoft | Network
> Status" I am connected to the Internet the entire time.
>
> Thanks for any resolution one can provide in correcting this
> problem.
 

My Computer

O
#3
I retried sending a large attachment via my msn.com account tonight
and it finally worked okay. Something on the server side must have
changed. Try sending an attachment to see if your problem has
fixed.

<dwilkins72@xxxxxx> wrote in message
news:9e43fa59-6cd9-465b-ae48-971c6f0fe3dd@xxxxxx

>I continue to have problems sending attachments though my live
> (hotmail) account. My operating system is Microsoft Vista Ultimate
> and
> IE is 7.0/256 bits. I have turned off all my security
> applications to
> ensure they were not causing the problems. Initially, I did not
> have
> problems with attachments on the Vista Ultimate O/S, but once it
> began, I have been unable to send with it. I am able to receive
> attachments with no problems. The error I receive is "Windows
> Live
> Hotmail did not receive the entire file you ploaded. This is
> usually
> due to a temporary Internet connectivity issue. Please try your
> file
> upload again. Please report this problem to Microsoft | Network
> Status" I am connected to the Internet the entire time.
>
> Thanks for any resolution one can provide in correcting this
> problem.
 

My Computer