• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Cannot Send E-mail through Outlook

C

ch22t

#1
I have windows Vista and my e-mail program is outlook. i have been using this
e-mail for several months but the past few days my e-mail has been receiving
but not sending. I do not recieve any error message and after looking through
all the helps (eg. checking the box for 'my server requires authentication'),
i have not been able to solve the problem. I have tried all that i can think
of and hope that someone may be able to help.
 

My Computer

K

Krakatau

#2
"ch22t" wrote:

> I have windows Vista and my e-mail program is outlook. i have been using this
> e-mail for several months but the past few days my e-mail has been receiving
> but not sending. I do not recieve any error message and after looking through
> all the helps (eg. checking the box for 'my server requires authentication'),
> i have not been able to solve the problem. I have tried all that i can think
> of and hope that someone may be able to help.
 

My Computer

G

Guest

#3
"Krakatau" <Krakatau@xxxxxx> wrote in message
news:CDB8E689-BE7A-43E5-B5C1-A22A5CEC1900@xxxxxx

>
>
> "ch22t" wrote:
>

>> I have windows Vista and my e-mail program is outlook. i have been using
>> this
>> e-mail for several months but the past few days my e-mail has been
>> receiving
>> but not sending. I do not recieve any error message and after looking
>> through
>> all the helps (eg. checking the box for 'my server requires
>> authentication'),
>> i have not been able to solve the problem. I have tried all that i can
>> think
>> of and hope that someone may be able to help.
This newsgroup is intended for discussing the Windows Mail program, not the
Outlook program. You're likely to get better answers in a newsgroup meant
for discussing Outlook, such as:

microsoft.public.outlook.general

Mention which version of Outlook you have, and that you are running it under
Vista, in case it matters.
 

My Computer

T

tyoungt

#4
"ch22t" wrote:

> I have windows Vista and my e-mail program is outlook. i have been using this
> e-mail for several months but the past few days my e-mail has been receiving
> but not sending. I do not recieve any error message and after looking through
> all the helps (eg. checking the box for 'my server requires authentication'),
> i have not been able to solve the problem. I have tried all that i can think
> of and hope that someone may be able to help.
 

My Computer

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)