• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Failed System Restore

B

Beemac

#1
Using Vista Home Premium on Tosh Equium laptop & system restore fails -
message "unspecified erreor occurred". System operating OK - nil issues with
reduced speed. Any suggestions as to how overcome failed restores?
--
TBK White
 
N

Nonny

#2
On Sun, 8 Jun 2008 11:52:01 -0700, Beemac
<Beemac@xxxxxx> wrote:

>Using Vista Home Premium on Tosh Equium laptop & system restore fails -
>message "unspecified erreor occurred". System operating OK - nil issues with
>reduced speed. Any suggestions as to how overcome failed restores?
If the system is "operating OK", then why are you trying to run System
Restore?
 
M

Malke

#3
Beemac wrote:

> Using Vista Home Premium on Tosh Equium laptop & system restore fails -
> message "unspecified erreor occurred". System operating OK - nil issues
> with reduced speed. Any suggestions as to how overcome failed restores?
Check here and see if anything looks like it fits your situation:

MVP Bert Kinney on System Restore - http://bertk.mvps.org/html/vista.html

Problems caused by Symantec - http://bertk.mvps.org/html/symantecdoc1.html

System Restore - Error Messages in Vista -
http://bertk.mvps.org/html/eerrormsgsv.html

Malke
--
MS-MVP
Elephant Boy Computers
www.elephantboycomputers.com
Don't Panic!
 
R
#4
=?Utf-8?B?QmVlbWFj?= <Beemac@xxxxxx> wrote:

> Using Vista Home Premium on Tosh Equium laptop & system restore
> fails - message "unspecified erreor occurred". System operating OK
> - nil issues with reduced speed. Any suggestions as to how
> overcome failed restores?
Boot to Safe Mode, then run system restore. On my system, that's the
only way that works. If I don't use safe mode, I always get the same
unhelpful error message.

--
Ray
(remove the Xs to reply)