• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Install problem with Feb CTP

L

Lydster

#1
Hi,

When trying to install the WinFX Feb CTP I'm getting a failure when it tries
to download the necessary components... The problem seems to be around
signing of assemblies being downloaded - in the error report it tries to send
off to Microsoft, the following lines appear:-

[05/17/06,14:35:06] Windows Communication Foundation Beta 2: dlmgr:
-2146762749
[05/17/06,14:35:06] Windows Communication Foundation Beta 2: dlmgr:
CheckTrust.VerifyTrust failed
[05/17/06,14:35:06] Windows Communication Foundation Beta 2: dlmgr:
Certificate_Fail: CDownloadJob::VerifySignature() : Indigo.exe is not signed
by Microsoft, and therefore is deleted.

I've slackened off my .net 2 runtime policy so that the whole world (and
their dogs) could run code on my machine but this doesn't achieve anything.
I've also been through the downloading troubleshooting steps referred to in
the help file, and configured BITS properly but to no avail.


Any ideas?

Thanks,
Steve
 
L

Lydster

#2
Ok ignore that: I've found the link to download the whole install kit instead
of doing the web-based install...

http://download.microsoft.com/download/1/A/6/1A6A4DE6-ADBA-448B-BFE1-A6E6094D734A/winfxrc.exe

Steve




"Lydster" wrote:

> Hi,
>
> When trying to install the WinFX Feb CTP I'm getting a failure when it tries
> to download the necessary components... The problem seems to be around
> signing of assemblies being downloaded - in the error report it tries to send
> off to Microsoft, the following lines appear:-
>
> [05/17/06,14:35:06] Windows Communication Foundation Beta 2: dlmgr:
> -2146762749
> [05/17/06,14:35:06] Windows Communication Foundation Beta 2: dlmgr:
> CheckTrust.VerifyTrust failed
> [05/17/06,14:35:06] Windows Communication Foundation Beta 2: dlmgr:
> Certificate_Fail: CDownloadJob::VerifySignature() : Indigo.exe is not signed
> by Microsoft, and therefore is deleted.
>
> I've slackened off my .net 2 runtime policy so that the whole world (and
> their dogs) could run code on my machine but this doesn't achieve anything.
> I've also been through the downloading troubleshooting steps referred to in
> the help file, and configured BITS properly but to no avail.
>
>
> Any ideas?
>
> Thanks,
> Steve