• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

license expired in a genuine vista!

M

mr.misho

#1
i had my vista business 3 months ago
it worked just fine,even after sp1 installation
it is a legal copy and i got the original product key and activated
successfully
now windows tell me "your license will expire in 12 days"
what shall i do!do i reactivate or will i have to get a new key!
knowing that i didn't change any hardware of my pc.....
 

My Computer

M

Mick Murphy

#2
The chances are that you have a Beta version of SP1; remove it, and install
correct version SP1
--
Mick Murphy - Qld - Australia


"mr.misho" wrote:

> i had my vista business 3 months ago
> it worked just fine,even after sp1 installation
> it is a legal copy and i got the original product key and activated
> successfully
> now windows tell me "your license will expire in 12 days"
> what shall i do!do i reactivate or will i have to get a new key!
> knowing that i didn't change any hardware of my pc.....
 

My Computer

M

Mick Murphy

#3
Here is the link from Carey Frisch; if that is the problem.

http://vistasupport.mvps.org/uninstall_sp1_beta.htm

--
Mick Murphy - Qld - Australia


"mr.misho" wrote:

> i had my vista business 3 months ago
> it worked just fine,even after sp1 installation
> it is a legal copy and i got the original product key and activated
> successfully
> now windows tell me "your license will expire in 12 days"
> what shall i do!do i reactivate or will i have to get a new key!
> knowing that i didn't change any hardware of my pc.....
 

My Computer

skunksmash

im coming for cake
Vista Guru
Gold Member
Messages
2,254
Location
norfolk
#4
i had my vista business 3 months ago
it worked just fine,even after sp1 installation
it is a legal copy and i got the original product key and activated
successfully
now windows tell me "your license will expire in 12 days"
what shall i do!do i reactivate or will i have to get a new key!
knowing that i didn't change any hardware of my pc.....
the same just happened to me its because we are running an RC version of SP1
which expires soon

uninstall the current SP1 & the final product should arrive in windows updates
install it & there should be no reactivation required...;)
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    ME.....
    CPU
    Q9450 @ 3.6ghz
    Motherboard
    P5K PREMIUM
    Memory
    8GB 1066mhz buffalo firestix
    Graphics Card(s)
    HD 5970
    Monitor(s) Displays
    20'' syncmaster
    Screen Resolution
    1680x1050
    Hard Drives
    160GB 7200RPM SEAGATE BARRACUDA IDE
    160GB 7200RPM SEAGATE BARRACUDA SATA 2
    PSU
    XCILIO 850w
    Case
    unknown ATX
    Cooling
    Arctic cooler pro 775
    Mouse
    logitech cordless optical
    Keyboard
    logitech EX110
    Internet Speed
    2mb

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)