• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Microsoft telephone number

S

Smithsonian

#2
Actually, We can help you with any problems as long as you put it in the
right group.
Microsoft will charge you for support.
"Vikram Mathur" <Vikram.Mathur.38tn4u@xxxxxx-mx.forums.vistaheads.com> wrote in
message news:Vikram.Mathur.38tn4u@xxxxxx-mx.forums.vistaheads.com...

>
> Hey, can someone please provide us a telephone number so we can call
> microsoft about the problems in vista and windows mail
>
>
> --
> Vikram Mathur
> Posted via http://www.vistaheads.com
>
 

My Computer

V

Vikram Mathur

#3
thanks, my problem is that my windows mail (i have vista) email cannot
send emails any more for over 3 days (it worked fine for over a month).
then, on suggestions, i uninstalled macafee antivirus, then changed the
smtp port from 25 to 26, then 80, then 587 but it still did not solve
the problem. finally i moved all the data to another directory, and
restarted this windows mail, but it still does not work. what shall i do
now? i am helpless and look forward to your help. thanks in
anticipation......


--
Vikram Mathur
Posted via http://www.vistaheads.com
 

My Computer

S

Steve Cochran

#4
With McAfee completely uninstalled (make sure!), remove your mail accounts,
close and reopen WinMail and then add your accounts back again. Also check
the website for your ISP and determine what ports to use for the SMTP server
and if authentication is required.

Here's the answer to your original question:

http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?ln=en-us&x=14&y=12&prid=10300&gprid=436974

steve

"Vikram Mathur" <Vikram.Mathur.38tu0g@xxxxxx-mx.forums.vistaheads.com> wrote in
message news:Vikram.Mathur.38tu0g@xxxxxx-mx.forums.vistaheads.com...

>
> thanks, my problem is that my windows mail (i have vista) email cannot
> send emails any more for over 3 days (it worked fine for over a month).
> then, on suggestions, i uninstalled macafee antivirus, then changed the
> smtp port from 25 to 26, then 80, then 587 but it still did not solve
> the problem. finally i moved all the data to another directory, and
> restarted this windows mail, but it still does not work. what shall i do
> now? i am helpless and look forward to your help. thanks in
> anticipation......
>
>
> --
> Vikram Mathur
> Posted via http://www.vistaheads.com
>
 

My Computer

G

Guest

#5
Vikram, here's a program you may need to run if the McAfee uninstall
didn't clean up correctly:

<http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=107083&lc=4105&partner=McAfee&type=TS&ia=1>

"Steve Cochran" <scochran@xxxxxx> wrote in message
news:284B7A0E-AD1B-4993-9CE1-1FDD9337364E@xxxxxx

> With McAfee completely uninstalled (make sure!), remove your mail
> accounts, close and reopen WinMail and then add your accounts back again.
> Also check the website for your ISP and determine what ports to use for
> the SMTP server and if authentication is required.
>
> Here's the answer to your original question:
>
> http://support.microsoft.com/oas/default.aspx?ln=en-us&x=14&y=12&prid=10300&gprid=436974
>
> steve
>
> "Vikram Mathur" <Vikram.Mathur.38tu0g@xxxxxx-mx.forums.vistaheads.com> wrote
> in message news:Vikram.Mathur.38tu0g@xxxxxx-mx.forums.vistaheads.com...

>>
>> thanks, my problem is that my windows mail (i have vista) email cannot
>> send emails any more for over 3 days (it worked fine for over a month).
>> then, on suggestions, i uninstalled macafee antivirus, then changed the
>> smtp port from 25 to 26, then 80, then 587 but it still did not solve
>> the problem. finally i moved all the data to another directory, and
>> restarted this windows mail, but it still does not work. what shall i do
>> now? i am helpless and look forward to your help. thanks in
>> anticipation......
>>
>>
>> --
>> Vikram Mathur
>> Posted via http://www.vistaheads.com
>>
>
 

My Computer

G

Gary VanderMolen

#6
You should be able to get free help from your mail provider.

--
Gary VanderMolen, MS-MVP (WLMail)


"Vikram Mathur" <Vikram.Mathur.38tu0g@xxxxxx-mx.forums.vistaheads.com> wrote in message
news:Vikram.Mathur.38tu0g@xxxxxx-mx.forums.vistaheads.com...

>
> thanks, my problem is that my windows mail (i have vista) email cannot
> send emails any more for over 3 days (it worked fine for over a month).
> then, on suggestions, i uninstalled macafee antivirus, then changed the
> smtp port from 25 to 26, then 80, then 587 but it still did not solve
> the problem. finally i moved all the data to another directory, and
> restarted this windows mail, but it still does not work. what shall i do
> now? i am helpless and look forward to your help. thanks in
> anticipation......
>
>
> --
> Vikram Mathur
> Posted via http://www.vistaheads.com
>
 

My Computer

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)