• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved MIssing Restore Points ?

#1
Went to do a system restore from a few days ago and found a them all missing except from today. I haven't run the cleanup tool to delete them, I have plenty of disk space, 320G x 2( C drive and a D drive).

My system protection settings seem to be fine.

Any ideas what could have happened ?

I managed to get what I needed, but am concerned that I am not getting restore points as I should. My understanding is that the allocated space will be used, then the oldest will roll off and a new one created.

restore.jpg

prot settings.jpg
 

My Computer

Bare Foot Kid

R.I.P. August 13th 2014
usa us_south_carolina
#2

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    * BFK Customs *
    CPU
    Intel C2Q 9550 Yorkfield
    Motherboard
    ASUS P5Q Pro
    Memory
    8GB Dominator 8500C5D
    Graphics Card(s)
    XFX ATI 1GB 4870 XXX
    Sound Card
    Realtek HD 7-1
    Monitor(s) Displays
    1x 47" LCD HDMI & 2x 26" LCD HDMI
    Screen Resolution
    1920x1080P & 1920x1200
    Hard Drives
    2x 500GB 7200RPM 32MB Cache WD Caviar Black
    PSU
    Corsair 620HX
    Case
    CM Cosmos RC-1000
    Cooling
    Tuniq Tower 120, 2x 140mm and 3x 120mm case fans
    Mouse
    Razer Diamondback 3G
    Keyboard
    HP Enhansed Multimedia
    Internet Speed
    18.6Mb/s
    Other Info
    My First Build ;)

Brink

Staff member
mvp
usa us_oklahoma
#3

My Computers

System One System Two

  • Show second system?
    Yes
    Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS Maximus X Code Z370
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    256GB OCZ Vector,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Corsair Air 740
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    300 Mb/s Download and 30 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Creative F200 webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB6190 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

Bare Foot Kid

R.I.P. August 13th 2014
usa us_south_carolina
#4

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    * BFK Customs *
    CPU
    Intel C2Q 9550 Yorkfield
    Motherboard
    ASUS P5Q Pro
    Memory
    8GB Dominator 8500C5D
    Graphics Card(s)
    XFX ATI 1GB 4870 XXX
    Sound Card
    Realtek HD 7-1
    Monitor(s) Displays
    1x 47" LCD HDMI & 2x 26" LCD HDMI
    Screen Resolution
    1920x1080P & 1920x1200
    Hard Drives
    2x 500GB 7200RPM 32MB Cache WD Caviar Black
    PSU
    Corsair 620HX
    Case
    CM Cosmos RC-1000
    Cooling
    Tuniq Tower 120, 2x 140mm and 3x 120mm case fans
    Mouse
    Razer Diamondback 3G
    Keyboard
    HP Enhansed Multimedia
    Internet Speed
    18.6Mb/s
    Other Info
    My First Build ;)
#6
Went to do a system restore from a few days ago and found a them all missing except from today. I haven't run the cleanup tool to delete them, I have plenty of disk space, 320G x 2( C drive and a D drive).

My system protection settings seem to be fine.

Any ideas what could have happened ?

I managed to get what I needed, but am concerned that I am not getting restore points as I should. My understanding is that the allocated space will be used, then the oldest will roll off and a new one created.

View attachment 5458

View attachment 5459
Well, go figure nice and simple reason, I leave my system off at night....at night is when it makes suto restores unless I force it to...

Massive Brain Fart there ......bab
 

My Computer

Bare Foot Kid

R.I.P. August 13th 2014
usa us_south_carolina
#7

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    * BFK Customs *
    CPU
    Intel C2Q 9550 Yorkfield
    Motherboard
    ASUS P5Q Pro
    Memory
    8GB Dominator 8500C5D
    Graphics Card(s)
    XFX ATI 1GB 4870 XXX
    Sound Card
    Realtek HD 7-1
    Monitor(s) Displays
    1x 47" LCD HDMI & 2x 26" LCD HDMI
    Screen Resolution
    1920x1080P & 1920x1200
    Hard Drives
    2x 500GB 7200RPM 32MB Cache WD Caviar Black
    PSU
    Corsair 620HX
    Case
    CM Cosmos RC-1000
    Cooling
    Tuniq Tower 120, 2x 140mm and 3x 120mm case fans
    Mouse
    Razer Diamondback 3G
    Keyboard
    HP Enhansed Multimedia
    Internet Speed
    18.6Mb/s
    Other Info
    My First Build ;)
#8
Thought I would toss in a update here as to what the issue was and how I fixed it. After trying all the ideas above, even trying to run the task in the scheduler manually and nowthing worked. Having 3 Vista systems at home (and this being the only one having a prob) I decided to delete the task on this one.

Now in the task scheduler you can export/import tasks, so after I deleted the one with the prob, I went to one my other systems, exported the task that makes the restore points, and imported that into this one.

Its now working, somehow the task schedule was corrupt.
 

My Computer

Brink

Staff member
mvp
usa us_oklahoma
#9
Thank you wwoods for posting back your solution.

Interesting, I wonder if a sfc /scannow command may have been able to fix it also since it was a bad default task.

Shawn
 

My Computers

System One System Two

  • Show second system?
    Yes
    Operating System
    Windows 10 Pro 64-bit
    Manufacturer/Model
    Custom
    CPU
    Intel i7-8700K 5 GHz
    Motherboard
    ASUS Maximus X Code Z370
    Memory
    16 GB (8GBx2) G.SKILL TridentZ DDR4 3200 MHz
    Graphics Card(s)
    ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING
    Sound Card
    Integrated
    Monitor(s) Displays
    3 x 27" Asus VE278Q
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    250GB Samsung 960 EVO M.2,
    256GB OCZ Vector,
    6TB WD Black WD6001FZWX
    PSU
    Seasonic Prime Titanium 850W
    Case
    Corsair Air 740
    Cooling
    Corsair Hydro H115i
    Mouse
    Logitech MX Master
    Keyboard
    Logitech wireless K800
    Internet Speed
    300 Mb/s Download and 30 Mb/s Upload
    Other Info
    Logitech Z625 speaker system,
    Creative F200 webcam,
    HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn,
    Linksys EA9500 router,
    Arris SB6190 cable modem,
    APC SMART-UPS RT 1000 XL,
    Lumia 1520 phone
  • Operating System
    Windows 10 Pro
    Manufacturer/Model
    HP Envy Y0F94AV
    CPU
    i7-7500U @ 2.70 GHz
    Memory
    16 GB DDR4-2133
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce 940MX
    Sound Card
    Conexant ISST Audio
    Monitor(s) Displays
    17.3" UHD IPS touch
    Screen Resolution
    3480 x 2160
    Hard Drives
    512 GB M.2 SSD

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)