• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

pop-up box internet explorer not working

patch41

Vista Pro
Messages
328
#1
hi, i keep getting a pop-up box saying that internet explorer has stopped working windows is searching for a solution,the problem is internet explorer is working fine. So i have been just canceling the box out,is there any suggestions to correct the box from popping up.thank you...patch41
 

My Computer

fadedrs

Lost in my own World
Power User
Messages
695
Location
Maple Grove, MN
#2
what version of IE?

if it is not IE V8 try upgrading to it and see if that helps.

or you could just switch over to FireFox (more stable).
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    CUSTOM BUILT BY ME
    CPU
    AMD PHENOM II X3 710 2.6GHZ Overclocked to 3.25GHZ Stable
    Motherboard
    Ecs Gf8200a Phenom-2 X4 Quad Core Mboard
    Memory
    8BG PC5300 4 x 2GB OCZ
    Graphics Card(s)
    PCI-E ATI HD 4670 1GB Overclocked 4GB Total
    Sound Card
    Onboard 7.1 HD AUDIO
    Monitor(s) Displays
    55" Vizio LCD
    Screen Resolution
    1600 x 1200 HD
    Hard Drives
    1TB Seagate, 1TB Hitachi, 250GB Maxtor, 250GB Seagate
    PSU
    Kingwin ABT-610MM Maximum Power 610 Watt ATX 12V
    Case
    GENERIC
    Cooling
    Zalman CNPS7500-AlCu LED Universal CPU Cooler, 4 CASE FANS
    Mouse
    MICROSOFT WIRELESS MOUSE
    Keyboard
    MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD
    Internet Speed
    CABLE 15MBPS

mansrm81

Vista Guru
Messages
1,884
Location
Rockford, IL
#3

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    HP Compaq Presario/SR5113WM
    CPU
    AMD Athlon 64 X2 3600+ 1.9Ghz
    Motherboard
    Asus M2N68-LA
    Memory
    PNY Optima Memory DDR2 2GB 2x1 kit
    Graphics Card(s)
    PNY Nvidia 8400 GS 256MB
    Sound Card
    On board RealTek
    Monitor(s) Displays
    Acer X163W LCD
    Screen Resolution
    1366x768
    Hard Drives
    Western Digital 160 GB SATA 3G (3.0Gb/sec)
    7200 rpm
    Western Digital 160 GB IDE
    PSU
    Dynex 400w
    Case
    Nothin Special
    Cooling
    Stock
    Mouse
    Wireless Logitech LX7
    Keyboard
    Standard 102 key with volume and sleep buttons
    Internet Speed
    Comcrap 10mb cable
    Other Info
    Insignia 2.1 speakers, wireless Xbox 360 controller w/plug n play charger, Belkin wireless G + mimo usb network adapter.

patch41

Vista Pro
Messages
328
#4
hi mansrm81,did like you said programs accessories and system tools and started removing add-ons that i did not need and it seems to have solved the problem. You will have to help me out with the next question as i am a novice,i would like to click the scales but i dont know where. can you clue me in and thanks for the advise....patch41 ps.i just found the scales in the upper right hand corner (i clicked)
 

My Computer

mansrm81

Vista Guru
Messages
1,884
Location
Rockford, IL
#5
Glad I could help patch41
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    HP Compaq Presario/SR5113WM
    CPU
    AMD Athlon 64 X2 3600+ 1.9Ghz
    Motherboard
    Asus M2N68-LA
    Memory
    PNY Optima Memory DDR2 2GB 2x1 kit
    Graphics Card(s)
    PNY Nvidia 8400 GS 256MB
    Sound Card
    On board RealTek
    Monitor(s) Displays
    Acer X163W LCD
    Screen Resolution
    1366x768
    Hard Drives
    Western Digital 160 GB SATA 3G (3.0Gb/sec)
    7200 rpm
    Western Digital 160 GB IDE
    PSU
    Dynex 400w
    Case
    Nothin Special
    Cooling
    Stock
    Mouse
    Wireless Logitech LX7
    Keyboard
    Standard 102 key with volume and sleep buttons
    Internet Speed
    Comcrap 10mb cable
    Other Info
    Insignia 2.1 speakers, wireless Xbox 360 controller w/plug n play charger, Belkin wireless G + mimo usb network adapter.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)