• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Quick Launch icons missing ...

A

AdamBC

#1
Vista Home Premium - at some point in the last 24 hours, the icons on my
Quick launch toolbar have stopped being displayed - the appropriate short
cuts are in the correct folder (and work when I launch them directly) but are
not appearing on the toolbar - any ideas?
 

My Computer

P

P. Di Stolfo

#2
Hello,

so are all icons missing? If yes, then:
* Right-click your taskbar, select "Toolbars" and make sure that "Quick Launch" is checked.
* If your taskbar is locked, you might unlock it (Right-click -> Uncheck "Lock the Taskbar") and drag the Quick Launch a little bigger, so that you can see the icons.

I hope I got the problem right. Please tell if it is that what you were looking for.

Greetings,
P. Di Stolfo

"AdamBC" <AdamBC@discussions.microsoft.com> schrieb im Newsbeitrag news:43E3BCE7-15B3-4D7B-B17E-59753705CB72@microsoft.com...
> Vista Home Premium - at some point in the last 24 hours, the icons on my
> Quick launch toolbar have stopped being displayed - the appropriate short
> cuts are in the correct folder (and work when I launch them directly) but are
> not appearing on the toolbar - any ideas?
 

My Computer

A

AdamBC

#3
Have done both of these things - still no icons (but they ARE in the correct
folder)? !!!

"P. Di Stolfo" wrote:

> Hello,
>
> so are all icons missing? If yes, then:
> * Right-click your taskbar, select "Toolbars" and make sure that "Quick
> Launch" is checked.
> * If your taskbar is locked, you might unlock it (Right-click -> Uncheck
> "Lock the Taskbar") and drag the Quick Launch a little bigger, so that you
> can see the icons.
>
> I hope I got the problem right. Please tell if it is that what you were
> looking for.
>
> Greetings,
> P. Di Stolfo
>
> "AdamBC" <AdamBC@discussions.microsoft.com> schrieb im Newsbeitrag
> news:43E3BCE7-15B3-4D7B-B17E-59753705CB72@microsoft.com...
> > Vista Home Premium - at some point in the last 24 hours, the icons on my
> > Quick launch toolbar have stopped being displayed - the appropriate

> short
> > cuts are in the correct folder (and work when I launch them directly)

> but are
> > not appearing on the toolbar - any ideas?

>
 

My Computer

P

P. Di Stolfo

#4
Hello,

so the C:\Users\Paolo\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick
Launch has all the icons in it?
Go to C:\Users\Paolo\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer and
right-click the Quick Launch folder. Click "Properties" -> tab "Security".
Have you and Administrators and System got the right permissions? If not,
click "Edit" and set "Full control" to all of them.

This is what I could think of now. Please give us further information if
necessary.

Greetings,
P. Di Stolfo

"AdamBC" <AdamBC@discussions.microsoft.com> schrieb im Newsbeitrag
news:B30B4E27-8355-4631-9978-F1E62163D916@microsoft.com...
> Have done both of these things - still no icons (but they ARE in the
> correct
> folder)? !!!
>
> "P. Di Stolfo" wrote:
>
>> Hello,
>>
>> so are all icons missing? If yes, then:
>> * Right-click your taskbar, select "Toolbars" and make sure that "Quick
>> Launch" is checked.
>> * If your taskbar is locked, you might unlock it (Right-click -> Uncheck
>> "Lock the Taskbar") and drag the Quick Launch a little bigger, so that
>> you
>> can see the icons.
>>
>> I hope I got the problem right. Please tell if it is that what you were
>> looking for.
>>
>> Greetings,
>> P. Di Stolfo
>>
>> "AdamBC" <AdamBC@discussions.microsoft.com> schrieb im Newsbeitrag
>> news:43E3BCE7-15B3-4D7B-B17E-59753705CB72@microsoft.com...
>> > Vista Home Premium - at some point in the last 24 hours, the icons on
>> > my
>> > Quick launch toolbar have stopped being displayed - the appropriate

>> short
>> > cuts are in the correct folder (and work when I launch them directly)

>> but are
>> > not appearing on the toolbar - any ideas?

>>
 

My Computer

A

AdamBC

#5
Permissions all set to Full Control!!!

"P. Di Stolfo" wrote:

> Hello,
>
> so the C:\Users\Paolo\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer\Quick
> Launch has all the icons in it?
> Go to C:\Users\Paolo\AppData\Roaming\Microsoft\Internet Explorer and
> right-click the Quick Launch folder. Click "Properties" -> tab "Security".
> Have you and Administrators and System got the right permissions? If not,
> click "Edit" and set "Full control" to all of them.
>
> This is what I could think of now. Please give us further information if
> necessary.
>
> Greetings,
> P. Di Stolfo
>
> "AdamBC" <AdamBC@discussions.microsoft.com> schrieb im Newsbeitrag
> news:B30B4E27-8355-4631-9978-F1E62163D916@microsoft.com...
> > Have done both of these things - still no icons (but they ARE in the
> > correct
> > folder)? !!!
> >
> > "P. Di Stolfo" wrote:
> >
> >> Hello,
> >>
> >> so are all icons missing? If yes, then:
> >> * Right-click your taskbar, select "Toolbars" and make sure that "Quick
> >> Launch" is checked.
> >> * If your taskbar is locked, you might unlock it (Right-click -> Uncheck
> >> "Lock the Taskbar") and drag the Quick Launch a little bigger, so that
> >> you
> >> can see the icons.
> >>
> >> I hope I got the problem right. Please tell if it is that what you were
> >> looking for.
> >>
> >> Greetings,
> >> P. Di Stolfo
> >>
> >> "AdamBC" <AdamBC@discussions.microsoft.com> schrieb im Newsbeitrag
> >> news:43E3BCE7-15B3-4D7B-B17E-59753705CB72@microsoft.com...
> >> > Vista Home Premium - at some point in the last 24 hours, the icons on
> >> > my
> >> > Quick launch toolbar have stopped being displayed - the appropriate
> >> short
> >> > cuts are in the correct folder (and work when I launch them directly)
> >> but are
> >> > not appearing on the toolbar - any ideas?
> >>

>
 

My Computer

D

dean-dean

#6
When you type "shell:quick launch" (no quotation marks) in the Start Search
box of the Start Menu, and press Enter on your keyboard, what is the path of
the folder? Are there shortcuts in it?

"AdamBC" <AdamBC@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:43E3BCE7-15B3-4D7B-B17E-59753705CB72@microsoft.com...
> Vista Home Premium - at some point in the last 24 hours, the icons on my
> Quick launch toolbar have stopped being displayed - the appropriate short
> cuts are in the correct folder (and work when I launch them directly) but
> are
> not appearing on the toolbar - any ideas?
 

My Computer