Re: Another little bug

L

LarryE

Just received an e-mail from Connect that: Field Status changed from
[Active] to [Closed]

Now if I only knew what that meant? LOL

Larry

"Bill" <[email protected]> wrote in message
news:#[email protected]
If you have the cc or bcc fields open and click in there you can type then
you can go back to the TO field and type.

Nonetheless it's a bug for sure. Should be able to return to the TO field
and type

Bill

"LarryE" <[email protected]> wrote in message
news:[email protected]

> That was quick Ronald. LOL Nope, that didn't work either. I clicked in
> another field, and then clicked back in the To: field, but when I started
> typing the cursor jumped back down to the message area. Couldn't get it
> to
> stay in the To: field.
>
> "Ron Sommer" <[email protected]> wrote in message
> news:[email protected]
> This bug may be related to the no Subject bug.
> Click in another field, then click in the To: field.
> --
> Ronald Sommer
>
> "LarryE" <[email protected]> wrote in message
> news:[email protected]

>> Just noticed that when composing a new e-mail message in build 12.0.1606,
>> and I forget to enter an address in the To: field and click on Send, I
>> get the normal message that I need to enter an address. I click on OK
>> and click in the To: field, but I cannot start typing. The cursor is
>> flashing, but just won't move and even if I click again in the address
>> field, I still cannot type in an address. I have to either open the
>> Contacts file and select a contact from there, or just open the Contacts,
>> then close it again without selecting a contact, and I can then type the
>> address in.
>>
>> Anyone else experiencing this?
>>
>> If you are, I've already bugged it here:
>> https://connect.microsoft.com/feedback/ViewFeedback.aspx?FeedbackID=309432&SiteID=378
>>
>>
 

My Computer

Top