• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

SLOW LOADING WEB PAGES

T

tattoo113

#1
I have a little problem it takes 60 or so seconds to load my home pages. This
just started. It also takes longer to load the other pages. I checked for
virus and spyware there was none. Anyone got any ideas.
Windows Vista Ultimate
Dell Dimension 8400
80GB Hard Drive
Intel Pentium 4 HT 3GHz processor
3GB's DDR Ram
Nvidia GeForce 8800GTS Video Card
Bellsouth DSL
DVD Burner
CD Burner
Built in Audio
 

My Computer

B

Brownz \(Mobile\)

#2
tattoo113 wrote:
> I have a little problem it takes 60 or so seconds to load my home
> pages. This just started. It also takes longer to load the other
> pages. I checked for virus and spyware there was none. Anyone got any
> ideas.
> Windows Vista Ultimate
> Dell Dimension 8400
> 80GB Hard Drive
> Intel Pentium 4 HT 3GHz processor
> 3GB's DDR Ram
> Nvidia GeForce 8800GTS Video Card
> Bellsouth DSL
> DVD Burner
> CD Burner
> Built in Audio


rubbish internet connection ??

Sludgey servers at your ISP ??

--
Cheerz - Brownz
http://www.brownz.org/
 

My Computer

#3
Do you have Spybot and or Spyware Blaster installed and used the 'immunize'
function(s)?

--
Maxwell Bluemeanie
----
"tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:4C99976A-CD93-4CAB-BC40-6DFEAFBC996C@microsoft.com...
>I have a little problem it takes 60 or so seconds to load my home pages.
>This
> just started. It also takes longer to load the other pages. I checked for
> virus and spyware there was none. Anyone got any ideas.
 

My Computer

T

tattoo113

#4
yes I do and I did use the immunize feature.

"Max" wrote:

> Do you have Spybot and or Spyware Blaster installed and used the 'immunize'
> function(s)?
>
> --
> Maxwell Bluemeanie
> ----
> "tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:4C99976A-CD93-4CAB-BC40-6DFEAFBC996C@microsoft.com...
> >I have a little problem it takes 60 or so seconds to load my home pages.
> >This
> > just started. It also takes longer to load the other pages. I checked for
> > virus and spyware there was none. Anyone got any ideas.

>
>
 

My Computer

#5
That may be related to your 'slowness'--it was for me (after a recent Vista
security update).
I removed all the immunized/blocked 'sites'-- from the security dialog
within IE by removing all references to such in the registry (which is much
faster than deleting them individually within IE), and all the slowness went
away.
Spybot is due to be updated soon (currently in Beta):
http://www.safer-networking.org/en/index.html

Whether this will fix the issue is unknown by me.

--
Maxwell Bluemeanie
----
"tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:1BB6261C-5DFF-4608-81F5-FE5B17F65AA3@microsoft.com...
> yes I do and I did use the immunize feature.
>
> "Max" wrote:
>
>> Do you have Spybot and or Spyware Blaster installed and used the
>> 'immunize'
>> function(s)?
>>
>> --
>> Maxwell Bluemeanie
>> ----
>> "tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> news:4C99976A-CD93-4CAB-BC40-6DFEAFBC996C@microsoft.com...
>> >I have a little problem it takes 60 or so seconds to load my home pages.
>> >This
>> > just started. It also takes longer to load the other pages. I checked
>> > for
>> > virus and spyware there was none. Anyone got any ideas.

>>
>>
 

My Computer

T

tattoo113

#6
Max where can i get a list of the immunized threats so I can delete them ?
"Max" wrote:

> That may be related to your 'slowness'--it was for me (after a recent Vista
> security update).
> I removed all the immunized/blocked 'sites'-- from the security dialog
> within IE by removing all references to such in the registry (which is much
> faster than deleting them individually within IE), and all the slowness went
> away.
> Spybot is due to be updated soon (currently in Beta):
> http://www.safer-networking.org/en/index.html
>
> Whether this will fix the issue is unknown by me.
>
> --
> Maxwell Bluemeanie
> ----
> "tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:1BB6261C-5DFF-4608-81F5-FE5B17F65AA3@microsoft.com...
> > yes I do and I did use the immunize feature.
> >
> > "Max" wrote:
> >
> >> Do you have Spybot and or Spyware Blaster installed and used the
> >> 'immunize'
> >> function(s)?
> >>
> >> --
> >> Maxwell Bluemeanie
> >> ----
> >> "tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
> >> news:4C99976A-CD93-4CAB-BC40-6DFEAFBC996C@microsoft.com...
> >> >I have a little problem it takes 60 or so seconds to load my home pages.
> >> >This
> >> > just started. It also takes longer to load the other pages. I checked
> >> > for
> >> > virus and spyware there was none. Anyone got any ideas.
> >>
> >>

>
>
 

My Computer

#7
What I did was open the IE Properties/Security Tab/Restricted Sites/Sites
Button.
That will show you a VERY long list (which may be why it slows things down
so much). Then I just picked one at random and did a search for it in the
Registry, then deleted the entire Key that contained all of them. Then
rebooted, and all was well. List within the IE dialog should then be empty.

It may also be possible (and easier?) to REMOVE the immunization protection
from within Spybot somewhere, but I had already uninstalled it by then
first, and all the sites remained in the list.

--
Maxwell Bluemeanie
----
"tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:76D3188A-A79B-47C8-9B8D-BC615003B83F@microsoft.com...
>
> Max where can i get a list of the immunized threats so I can delete them ?
> "Max" wrote:
>
>> That may be related to your 'slowness'--it was for me (after a recent
>> Vista
>> security update).
>> I removed all the immunized/blocked 'sites'-- from the security dialog
>> within IE by removing all references to such in the registry (which is
>> much
>> faster than deleting them individually within IE), and all the slowness
>> went
>> away.
>> Spybot is due to be updated soon (currently in Beta):
>> http://www.safer-networking.org/en/index.html
>>
>> Whether this will fix the issue is unknown by me.
>>
>> --
>> Maxwell Bluemeanie
>> ----
>> "tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> news:1BB6261C-5DFF-4608-81F5-FE5B17F65AA3@microsoft.com...
>> > yes I do and I did use the immunize feature.
>> >
>> > "Max" wrote:
>> >
>> >> Do you have Spybot and or Spyware Blaster installed and used the
>> >> 'immunize'
>> >> function(s)?
>> >>
>> >> --
>> >> Maxwell Bluemeanie
>> >> ----
>> >> "tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
>> >> news:4C99976A-CD93-4CAB-BC40-6DFEAFBC996C@microsoft.com...
>> >> >I have a little problem it takes 60 or so seconds to load my home
>> >> >pages.
>> >> >This
>> >> > just started. It also takes longer to load the other pages. I
>> >> > checked
>> >> > for
>> >> > virus and spyware there was none. Anyone got any ideas.
>> >>
>> >>

>>
>>
 

My Computer

T

tattoo113

#8
Hi Max I tried to do it from IE but couldn't so I did it from spybot. So far
it looks like that did the trick. I'm going to watch it for a few days and
see what happens. Cant understand why can do it from registry. Thanks and
have a great week.
"Max" wrote:

> What I did was open the IE Properties/Security Tab/Restricted Sites/Sites
> Button.
> That will show you a VERY long list (which may be why it slows things down
> so much). Then I just picked one at random and did a search for it in the
> Registry, then deleted the entire Key that contained all of them. Then
> rebooted, and all was well. List within the IE dialog should then be empty.
>
> It may also be possible (and easier?) to REMOVE the immunization protection
> from within Spybot somewhere, but I had already uninstalled it by then
> first, and all the sites remained in the list.
>
> --
> Maxwell Bluemeanie
> ----
> "tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:76D3188A-A79B-47C8-9B8D-BC615003B83F@microsoft.com...
> >
> > Max where can i get a list of the immunized threats so I can delete them ?
> > "Max" wrote:
> >
> >> That may be related to your 'slowness'--it was for me (after a recent
> >> Vista
> >> security update).
> >> I removed all the immunized/blocked 'sites'-- from the security dialog
> >> within IE by removing all references to such in the registry (which is
> >> much
> >> faster than deleting them individually within IE), and all the slowness
> >> went
> >> away.
> >> Spybot is due to be updated soon (currently in Beta):
> >> http://www.safer-networking.org/en/index.html
> >>
> >> Whether this will fix the issue is unknown by me.
> >>
> >> --
> >> Maxwell Bluemeanie
> >> ----
> >> "tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
> >> news:1BB6261C-5DFF-4608-81F5-FE5B17F65AA3@microsoft.com...
> >> > yes I do and I did use the immunize feature.
> >> >
> >> > "Max" wrote:
> >> >
> >> >> Do you have Spybot and or Spyware Blaster installed and used the
> >> >> 'immunize'
> >> >> function(s)?
> >> >>
> >> >> --
> >> >> Maxwell Bluemeanie
> >> >> ----
> >> >> "tattoo113" <tattoo113@discussions.microsoft.com> wrote in message
> >> >> news:4C99976A-CD93-4CAB-BC40-6DFEAFBC996C@microsoft.com...
> >> >> >I have a little problem it takes 60 or so seconds to load my home
> >> >> >pages.
> >> >> >This
> >> >> > just started. It also takes longer to load the other pages. I
> >> >> > checked
> >> >> > for
> >> >> > virus and spyware there was none. Anyone got any ideas.
> >> >>
> >> >>
> >>
> >>

>
>
 

My Computer

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)