• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Startup repair runs everytime I boot

Messages
2
#1
Hi All

I have a HP dv6500t CTO notebook running windows vista home premium 32 bit.

Recently i replaced the HDD on the notebook and recieved two restore disks from HP, to restore the system to its original factory settings.

I restored the system, and it worked fine, but now, everytime I restart the system, startup repair runs. If I restart the system the system boots properly, but if i **** down the system and then start after say 2-3 hrs, start up repair runs again.

I am at my wits end and any help would be much appreciated
 

My Computer

Bare Foot Kid

R.I.P. August 13th 2014
Messages
2,616
Location
The Lowcountry
#2
Hello sporadic77, welcome to Vista forums!

Have you made sure that all connections are good at the SATA cable? Maybe the cable is bad.

Keep us informed!













Later :shock: Ted
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    * BFK Customs *
    CPU
    Intel C2Q 9550 Yorkfield
    Motherboard
    ASUS P5Q Pro
    Memory
    8GB Dominator 8500C5D
    Graphics Card(s)
    XFX ATI 1GB 4870 XXX
    Sound Card
    Realtek HD 7-1
    Monitor(s) Displays
    1x 47" LCD HDMI & 2x 26" LCD HDMI
    Screen Resolution
    1920x1080P & 1920x1200
    Hard Drives
    2x 500GB 7200RPM 32MB Cache WD Caviar Black
    PSU
    Corsair 620HX
    Case
    CM Cosmos RC-1000
    Cooling
    Tuniq Tower 120, 2x 140mm and 3x 120mm case fans
    Mouse
    Razer Diamondback 3G
    Keyboard
    HP Enhansed Multimedia
    Internet Speed
    18.6Mb/s
    Other Info
    My First Build ;)

Bare Foot Kid

R.I.P. August 13th 2014
Messages
2,616
Location
The Lowcountry
#4
Hello again!

Just wiggle it at the connectors to make sure you have a good connection.















Later :shock: Ted
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    * BFK Customs *
    CPU
    Intel C2Q 9550 Yorkfield
    Motherboard
    ASUS P5Q Pro
    Memory
    8GB Dominator 8500C5D
    Graphics Card(s)
    XFX ATI 1GB 4870 XXX
    Sound Card
    Realtek HD 7-1
    Monitor(s) Displays
    1x 47" LCD HDMI & 2x 26" LCD HDMI
    Screen Resolution
    1920x1080P & 1920x1200
    Hard Drives
    2x 500GB 7200RPM 32MB Cache WD Caviar Black
    PSU
    Corsair 620HX
    Case
    CM Cosmos RC-1000
    Cooling
    Tuniq Tower 120, 2x 140mm and 3x 120mm case fans
    Mouse
    Razer Diamondback 3G
    Keyboard
    HP Enhansed Multimedia
    Internet Speed
    18.6Mb/s
    Other Info
    My First Build ;)

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)