• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Stop error on install

C

Chris

#1
Hello,

I have downloaded and burned the x64 vista 5384 and can not get it to
install. I get to the "windows is copying files" then a quick black screen
then blue screen with 0x000001e error. I tried in safe mode and the last
file listed is disk.sys followed by the error code again.

I am trying to install on a via(8237) raid 0 setup. I have reburned the iso
at a slower speed to no avail. I seem to remember getting this same error in
XP if i didn't install my SATA drivers. However, there appears to be no way
of doing this in Vista until i get past this screen.

Will i need to reconfigure my drives with no raid to get this to install?
Any other ideas/tips?

KV8max3
AMD64 3200
1g corsair
2 150g hitachi SATA drives raid 0
1 30g quantum
ATI 9800xt video card
 
Z

Zack Whittaker

#2
Try this - option 4
http://www.vistabase.co.uk/welcome.php?getstarted

--
Zack Whittaker
» ZackNET Enterprises: www.zacknet.co.uk
» MSBlog on ResDev: www.msblog.org
» Vista Knowledge Base: www.vistabase.co.uk
» This mailing is provided "as is" with no warranties, and confers no
rights. All opinions expressed are those of myself unless stated so, and not
of my employer, best friend, Ghandi, my mother or my cat. Glad we cleared
that up!

--: Original message follows :--
"Chris" <Chris@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:5C2A053A-D3E7-43AE-ACD1-E99A661025CD@microsoft.com...
> Hello,
>
> I have downloaded and burned the x64 vista 5384 and can not get it to
> install. I get to the "windows is copying files" then a quick black
> screen
> then blue screen with 0x000001e error. I tried in safe mode and the last
> file listed is disk.sys followed by the error code again.
>
> I am trying to install on a via(8237) raid 0 setup. I have reburned the
> iso
> at a slower speed to no avail. I seem to remember getting this same error
> in
> XP if i didn't install my SATA drivers. However, there appears to be no
> way
> of doing this in Vista until i get past this screen.
>
> Will i need to reconfigure my drives with no raid to get this to install?
> Any other ideas/tips?
>
> KV8max3
> AMD64 3200
> 1g corsair
> 2 150g hitachi SATA drives raid 0
> 1 30g quantum
> ATI 9800xt video card
>