• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

USB External Hard Drive Not Detected

  • Thread starter Trent_australia
  • Start date
Status
Not open for further replies.
T

Trent_australia

#1
Hi,

Now I have tried all sorts of things. I have a Seagate Freeagent Desktop USB
drive, It has been working fine I plug it in when I need it no problem the
drive comes up. Now when I plug it in windows vista does not even find it. No
new usb device nothing. I have been through everything in vista, device
manager, drive manager, everything. So I tried it on my laptop also running
vista, not a problem found the drive and loaded. So i went back to my tower
and nothing. Can someone tell me what is wrong? I only have 1 other usb
device plug in, and that is my wireless keyboard and mouse. I have tried all
the usb ports also. I am using Vista Home Premium, the machine is brand new
(only a week old) so i haven't even changed any default setting or installed
anything. Can someone help me?????

Thanks

Trent
 

My Computer

T

Trent_australia

#2
"Trent_australia" wrote:
Hi,

Now I have tried all sorts of things. I have a Seagate Freeagent Desktop USB
drive, It has been working fine I plug it in when I need it no problem the
drive comes up. Now when I plug it in windows vista does not even find it. No
new usb device, nothing. I have been through everything in vista, device
manager, drive manager, everything. So I tried it on my laptop also running
vista, not a problem found the drive and loaded. So i went back to my tower
and nothing. Can someone tell me what is wrong? I only have 1 other usb
device pluged in, and that is my wireless keyboard and mouse. I have tried
all
the usb ports also. I am using Vista Home Premium, the machine is brand new
(only a week old) so i haven't even changed any default setting or installed
anything. Can someone help me?????

Thanks
Trent

UPDATE -
I thought of some more information which may help solve my issue. When I
first got my new machine the drive worked fine. After a couple of days when I
would plug the drive in, nothing would come up. Now a friend of mine brought
his USB HDD over (different brand) and it worked fine. plugged it in, Vista
detected it no drama. WHAT IS WRONG???????
 

My Computer

Status
Not open for further replies.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)