User Account Picture

M

MasterYoda042

Hi, I recently got Vista Business through MSDNAA, and after installing it
(format & install) and setting things up, I noticed a small problem. My user
icon I set to a picture I had. However, when you open the start menu or go
to the control panel, it still shows the default flower. Only when you log
in does it show the correct image. Otherwise, everywhere else it shows that
stupid flower. I even tried setting the picture to one of the other
defaults, and it still shows the flower. Could someone help me with this?
Or tell me where I could edit something to make it point at the right
picture? Thanks!!

--Josh
 

My Computer

E

Esrum1

This is a problem with my current Vista Ultimate install. I've researched
all over the web for a fix to this bug but with no success.

The problem is that the flower remains set as the default User Account
Picture despite it having been changed.

Any help?

Thanks,

Joe

"MasterYoda042" wrote:

> Hi, I recently got Vista Business through MSDNAA, and after installing it
> (format & install) and setting things up, I noticed a small problem. My user
> icon I set to a picture I had. However, when you open the start menu or go
> to the control panel, it still shows the default flower. Only when you log
> in does it show the correct image. Otherwise, everywhere else it shows that
> stupid flower. I even tried setting the picture to one of the other
> defaults, and it still shows the flower. Could someone help me with this?
> Or tell me where I could edit something to make it point at the right
> picture? Thanks!!
>
> --Josh
 

My Computer

Simek

New Member
I have that problem to. I don't think there is a known solution besides making a new user account. I tried 1 solution that said "run regsvr32 shimgvw.dll in the command line", but all it said was that the entry point RegisterDll was not found. I hope to bring this thread back up with my post.
 

My Computer

System One

  • CPU
    Intel Core 2 Duo E8200 2.66Ghz (6MB Cache)
    Motherboard
    Asus P5KPL AM SE Motherboard
    Memory
    Corsair 4GB 800Mhz OC (2 sticks)
    Graphics Card(s)
    BFG GeForce 9600 OC Edition
    Sound Card
    Realtek Express Chipset Family
    Monitor(s) Displays
    Samsung Syncmaster
    Screen Resolution
    1920 x 1080 (1080p)
    Hard Drives
    WD Caviar Blue 500GB 7200RPM SATA 3G\s read write
    PSU
    Diablotek 500W PSU
    Case
    NZXT Blue Gaming Case
    Cooling
    Stock Cooling for all parts. 5 fans
    Mouse
    Logitech G500, 5700 DPI
    Keyboard
    Logitech G15 2007 version
    Internet Speed
    High Speed (T3) Bell
Top