• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Vista MP3 do not play

  • Thread starter =?Utf-8?B?R2VyYXJkZQ==?=
  • Start date
?

=?Utf-8?B?R2VyYXJkZQ==?=

#1
Media player will play videos but not mp3's. Can get mp3's to play in Winamp.
In Media Player, it stops after about 2 seconds with no sound. And sometimes
all sound from that point forward stops unless I reboot.
 

My Computer

B
#2
"Gerarde" <Gerarde@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:CE2DF306-E4D9-473B-B1E8-5AC6943726C0@microsoft.com...
> Media player will play videos but not mp3's. Can get mp3's to play in
> Winamp.
> In Media Player, it stops after about 2 seconds with no sound. And
> sometimes
> all sound from that point forward stops unless I reboot.


I am assuming you mean that your media player will not do this.
Mine does just so you know it's not a bug or a problem with WMP.

I know this doesn't help much...
 

My Computer

B

Basil

#3
....
>> Media player will play videos but not mp3's. Can get mp3's to play in
>> Winamp.
>> In Media Player, it stops after about 2 seconds with no sound. And
>> sometimes
>> all sound from that point forward stops unless I reboot.

>
> I am assuming you mean that your media player will not do this.
> Mine does just so you know it's not a bug or a problem with WMP.
>
> I know this doesn't help much...


>My MP3s play fine in WMP 11.

not much help just an observation.
 

My Computer

M

Mark D. VandenBerg

#4
I have no problem playing MP3's in MC or WMP with Vista. Did you upgrade to
Vista or was it a clean install? If you upgraded there could be some old
..dll's or something clogging the pipes.

--
Ted Stevens taught me everything I know about putting internets in tubes...


"Gerarde" <Gerarde@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:CE2DF306-E4D9-473B-B1E8-5AC6943726C0@microsoft.com...
> Media player will play videos but not mp3's. Can get mp3's to play in
> Winamp.
> In Media Player, it stops after about 2 seconds with no sound. And
> sometimes
> all sound from that point forward stops unless I reboot.
 

My Computer

?

=?Utf-8?B?R2VyYXJkZQ==?=

#5
I did an upgrade from XP Pro. I wish I knew which files were affecting this.

"Mark D. VandenBerg" wrote:

> I have no problem playing MP3's in MC or WMP with Vista. Did you upgrade to
> Vista or was it a clean install? If you upgraded there could be some old
> ..dll's or something clogging the pipes.
>
> --
> Ted Stevens taught me everything I know about putting internets in tubes...
>
>
> "Gerarde" <Gerarde@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:CE2DF306-E4D9-473B-B1E8-5AC6943726C0@microsoft.com...
> > Media player will play videos but not mp3's. Can get mp3's to play in
> > Winamp.
> > In Media Player, it stops after about 2 seconds with no sound. And
> > sometimes
> > all sound from that point forward stops unless I reboot.

>
>
 

My Computer

A

Alex Plantema

#6
"Mark D. VandenBerg" <mvan103REMOVE@hotmail.com> wrote in message news:OresDXoqGHA.2464@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...

>I have no problem playing MP3's in MC or WMP with Vista. Did you upgrade to
> Vista or was it a clean install? If you upgraded there could be some old
> .dll's or something clogging the pipes.


I found the same with a clean install.

--
Alex.
 

My Computer

?

=?Utf-8?B?S2Fuc2FzIEpvaG4=?=

#7
Mine doesn't work either. It did for a while. It just quit one day
somewhere back there.

John

"Alex Plantema" wrote:

> "Mark D. VandenBerg" <mvan103REMOVE@hotmail.com> wrote in message news:OresDXoqGHA.2464@TK2MSFTNGP03.phx.gbl...
>
> >I have no problem playing MP3's in MC or WMP with Vista. Did you upgrade to
> > Vista or was it a clean install? If you upgraded there could be some old
> > .dll's or something clogging the pipes.

>
> I found the same with a clean install.
>
> --
> Alex.
>
 

My Computer

?

=?Utf-8?B?bGVvcm9i?=

#8
I have a new, clean install and Media Player will not lay MP3's. All other
computer sounds are fine.
Othere player programs work fine.

"Gerarde" wrote:

> I did an upgrade from XP Pro. I wish I knew which files were affecting this.
>
> "Mark D. VandenBerg" wrote:
>
> > I have no problem playing MP3's in MC or WMP with Vista. Did you upgrade to
> > Vista or was it a clean install? If you upgraded there could be some old
> > ..dll's or something clogging the pipes.
> >
> > --
> > Ted Stevens taught me everything I know about putting internets in tubes...
> >
> >
> > "Gerarde" <Gerarde@discussions.microsoft.com> wrote in message
> > news:CE2DF306-E4D9-473B-B1E8-5AC6943726C0@microsoft.com...
> > > Media player will play videos but not mp3's. Can get mp3's to play in
> > > Winamp.
> > > In Media Player, it stops after about 2 seconds with no sound. And
> > > sometimes
> > > all sound from that point forward stops unless I reboot.

> >
> >
 

My Computer

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)