Windows Vista Forums

Not able to browse to any website but Google

  1. #1



    Member
    Join Date : Apr 2009
    Posts : 12
    Win Vista 64 bit
    Local Time: 12:27 PM

    Not able to browse to any website but Google

    This user is not able to connect fully to the internet on the Vista laptop. The user is only able to connect to certain sites. At first I was thinking this was a third party firewall issue but the user called Norton and had all removed and also had the spyware apps removed. After all has been removed the same issues are occurring.

    HARDWARE:
    HP Laptop
    Win Vista
    Netgear Gateway
    Wireless Connection to the gateway

    STEPS TAKEN:
    • All other wireless pc ‘s (4) are connected and able surf on all sites and able to VPN to co.
    • Able to ping out to all sites with no issue.
    • Checked all settings in IE and with the wireless connection – all are correct
    • Using IE the customer is able to browse out to Google.com, and Rutgers.edu (not cached on the pc) but nothing else. All other url’s are giving page not displayed.
    • Tried to downloaded another browser (Chrome) to the pc to see if this is able to connect and view webpage. Not able to download!
    • Norton was removed from the pc and the pc is still doing the same thing.

    Any ideas on the solution?

      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2
    JimJoe's Avatar

    Senior Member

    Join Date : Feb 2009
    Posts : 1,155
    Vista Home Premium 32bit
    Local Time: 11:27 AM
    usa us texas

     

    Re: Not able to browse to any website but Google

    have you checked the firewall settings on the computer ?

      My System SpecsSystem Spec

  4. #3



    Newbie
    Join Date : Jun 2009
    Posts : 2
    Vista x32
    Local Time: 10:27 AM


     

    Re: Not able to browse to any website but Google

    Please check hosts file, location: C:\Windows\System32\drivers\etc (assuming you have windows on C. You can open hosts file using notepad and check on the list if you got any weird redirections going.

    Also you could try selective startup, using msconfig.exe .

      My System SpecsSystem Spec


Not able to browse to any website but Google
Similar Threads
Thread Forum
New System - Vista Home Premium - Not able to browse microsoft sites- able to browse other sites. Vista networking & sharing
Can't Browse files Vista file management
I cannot browse to a certain website with Windows Vista Home Premi Vista General
I can connect to google.ca but not google.com Vista networking & sharing
Cannot browse Internet Sites with IE7+ and Vista b2, Can browse LAN sites Vista General