Windows Vista Forums

IE8 slow after installing Vista SP2

  1. #1


    Join Date : Jan 2010
    Posts : 1
    vista home premium 32 bit
    Local Time: 17:26

    IE8 slow after installing Vista SP2

    Can anyone tell me how to fix this. I'm running Vista 32 bit on a Sony Vaio and it wouldn't recognise my Creative Zen Vision M. I read that installing SP1 and SP2 would fix the problem (it didn't) but since installing SP2 it now takes minutes to connect to the internet and IE8 is now generally very slow. BTW, if any clever person out there can tell me how to get my PC to recognise my Zen Vision M on the USB port and how to get Media Player V11 to sync with my Zen I'd be grateful.
    So much for ditching my reliable old desktop which used to do everything ye goode olde way, at least it worked.

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Join Date : May 2009
    Posts : 4
    Vista SP1 64
    Local Time: 23:26


     

    Re: IE8 slow after installing Vista SP2

    Try fixing this problem by troubleshooting it with Add-ons disabled - IEBlog : Troubleshooting and Internet Explorer’s (No Add-ons) Mode
    You can also reset IE 8's settings by going to Tools > Internet Options, then the 'Advanced' tab, and then clicking the 'Reset...' button. That may work.
    These instructions might solve your issue as well:
    How to troubleshoot Internet Explorer issues in Windows Vista and in Windows XP - How to troubleshoot Internet Explorer issues in Windows Vista and in Windows XP
    How to optimize Internet Explorer - How to optimize Internet Explorer
    I hope at least some of this info helps,
    - Jake
    MSFT Internet Explorer Outreach Team

      My System SpecsSystem Spec

IE8 slow after installing Vista SP2

Similar Threads
Thread Forum
Vista SP2 slow after installing ATI driver
I was using a nvidia 7300GT graphic card with d lastest nvidia driver. the startup was somewhere aroung 1-1.5min. I bought an ATI Radeon 4650 card...
Vista performance & maintenance
EMC Retrospect backup very slow after installing Vista SP2
I use EMC Retrospect Professional to backup my PC to an external hard drive automatically every night. Under Vista SP1, it used to take about 20...
Vista General
after installing SP1 displaying networkdrive is very slow
after i installed sp1 on my system displaying the contents of a sbs2003 network directory is verry slow. This problem occurs on all my vista...
Vista networking & sharing
vista 30 seconds slow after installing vs2008
after installing visual studio 2008, it takes 20-30 more seconds for the windows orb to come after the progress is shown at boot. A black screen...
Vista General
Drivers installing very very slow... please help me!
I've installed Windows Vista on my HP laptop (AMD Turion 64 / 1 GB RAM / Ati Radeon XPRESS 200M) and initially it worked fine. But now, I have a...
Vista General
installing programs and copying files is really slow
Hia, I installed vista 64 bit last night, and have been having some problems since. First of all is that my hardrive is workinng overtime no matter...
Vista performance & maintenance
Very Slow computer after installing?
Hey everyone, woundering if any of you could help me out here... my computer was very fast before i installed vista, and now its really slow =(,...
Vista installation & setup