Windows Vista Forums

hyperlinks not working in Windows Mail

  1. #1



    Newbie
    Join Date : Apr 2010
    Posts : 2
    Vista Home Premium x64
    Local Time: 04:48 AM

    hyperlinks not working in Windows Mail

    Seems like I've been over and over this,also searching everywhere. Hyperlinks in Windows mail are not working. Windows Mail and Internet Explorer are set as my default programs. When I get the error , I reset them again as default even though they already are and the hyperlinks will work for awhile and then the next day I try and I will get the same error message.
    Any Ideas?

    Thanks in advance for any advice given.

      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2
    rhlhamlet's Avatar

    IT Guy

    Join Date : Nov 2008
    Posts : 188
    Vista Home Premium 64 bit SP2
    Local Time: 04:48 AM
    usa us florida

     

    Re: hyperlinks not working in Windows Mail

    In Windows Mail, do the following:

    1. Click "Tools"
    2. Click "Options"
    3. Click "Security"

    Now, untick the box "block images and other external content in HTML e-mail

    Your links should work now.

      My System SpecsSystem Spec

  4. #3



    Newbie
    Join Date : Apr 2010
    Posts : 2
    Vista Home Premium x64
    Local Time: 04:48 AM


      Thread Starter

    Re: hyperlinks not working in Windows Mail

    it is already unchecked so don't think thats it. Anything else?

      My System SpecsSystem Spec


hyperlinks not working in Windows Mail
Similar Threads
Thread Forum
Corrupted hyperlinks in Windows mail Browsers & Mail
Hyperlinks don't work in Windows mail Vista mail
Windows Mail and Hyperlinks Vista mail
Copying Hyperlinks From Word to Windows Mail Vista mail
Hyperlinks in emails in Windows mail won't work. Vista mail