Windows Vista Forums

Video stops running after about 30 seconds

  1. #1


    Join Date : Jun 2008
    Posts : 25
    Vista HP 32bit
    Local Time: 06:10

    Video stops running after about 30 seconds

    I just recently did a complete restoration of my computer. Now when I try to play a video it runs for about 30 seconds and then stops dead, not sound or anything but just a still picture. No matter what I do I cannot get the video going again. What might this problem be and how could it be corrected?

    Roary

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2


    Join Date : Jun 2009
    NY USA
    Posts : 2,456
    Vista 32 win 7 7600 32 bit
    Local Time: 06:10
    micronesia au victoria 2

     

    Re: Video stops running after about 30 seconds

    Quote Originally Posted by Roary View Post
    I just recently did a complete restoration of my computer. Now when I try to play a video it runs for about 30 seconds and then stops dead, not sound or anything but just a still picture. No matter what I do I cannot get the video going again. What might this problem be and how could it be corrected?

    Roary
    Roary

    What problem were you having that forced the restore? What application are you using to play the videos.

    When playing a video please leave the taskmanger open and tell us waht the ram, and cpu are doing when it stutteres

    Ken

      My System SpecsSystem Spec

  3. #3
    lemur's Avatar
    Join Date : Aug 2009
    University of Kentucky
    Posts : 1,533
    Windows Vista Enterprise x64 SP2
    Local Time: 05:10
    usa us kentucky

     

    Re: Video stops running after about 30 seconds

    Roary,
    Would you post your computer specs, found in the lower left-hand corner?
    Have you swapped video cards to see if this is the issue?

      My System SpecsSystem Spec

  4. #4


    Join Date : Jun 2008
    Posts : 25
    Vista HP 32bit
    Local Time: 06:10


      Thread Starter

    Re: Video stops running after about 30 seconds

    Quote Originally Posted by zigzag3143 View Post
    Quote Originally Posted by Roary View Post
    I just recently did a complete restoration of my computer. Now when I try to play a video it runs for about 30 seconds and then stops dead, not sound or anything but just a still picture. No matter what I do I cannot get the video going again. What might this problem be and how could it be corrected?

    Roary
    Roary

    What problem were you having that forced the restore? What application are you using to play the videos.

    When playing a video please leave the taskmanger open and tell us waht the ram, and cpu are doing when it stutteres

    Ken
    Ken.
    My computer was (apparently badly infected with spyware etc) that is why I did the restore. Application to play videos?????? I haven't been able to play any since I can't download any. I opened the TM and here is some of what I found and none of it makes any sense to me. So you can see I'm not very computer wise.
    Processes 74
    CPU 3%
    Physical memory 52%
    CPU usage - Physical memory
    Total - 2037
    Cached 1308
    Free 4
    Kernal Memory
    Total 178
    Paged 125
    Non paged 53

      My System SpecsSystem Spec

Video stops running after about 30 seconds

Similar Threads
Thread Forum
Program stops responding for a few seconds
Recently I have noticed that what ever application I am in, often it stops responding for a few seconds and then it starts responding. I am...
Vista General
WLM 9 Beta - Video freezing for 5-10 seconds every few minutes
I'm experiencing video freezing for 5-10 seconds or so every few minutes when in video calls with people. What can be the reason? WLM, my Logitech...
Live Messenger
video call drops after a few seconds
Hi When i use the videocall option it starts fine, but after a few seconds , around 30 it suddenly drops. Why could this be happening? im behind...
Live Messenger
Waiting xx seconds before running next command
I'm working on a script that we will use to power off a SAN in the event of a power failure. What I'd like to do is use have a computer called PC1...
PowerShell
Movie Maker: Only shows first few seconds of video.
I've been converting .flv files to .wmv, and then importing the .wmv clips into the WMM collection. The movies are generally simple, usually with...
Vista music pictures video
Video fine but sound cuts off after few seconds
Hello, I am running Vista on my laptop and i have some video clips that for whatever reason just stop playing the audio about 4 or 5 seconds in. I...
Vista music pictures video
Audio lagging behind video by a couple seconds
Any idea why in windows media the audio on a mpeg would be a couple seconds behind from the video? this is kinda annoying because the people...
Vista music pictures video