Windows Vista Forums

8800GT 1GB alpha dog problem

  1. #11



    Junior Member
    Join Date : Sep 2009
    Posts : 10
    Vista Ultimate x32
    Local Time: 05:05 PM


      Thread Starter

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    how do i know hat to look for if your not telling me... :/

      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #12



    Banned
    Join Date : Jun 2009
    NY USA
    Posts : 2,456
    Vista 32 win 7 7600 32 bit
    Local Time: 07:05 PM
    micronesia au victoria 2

     

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    Quote Originally Posted by gd0t View Post
    display adapters isnt listed.. :/ but im running my screen off the card atm. even tho apparantly nothing is there and all that other yada!
    how do you know you are running off the card atm?

      My System SpecsSystem Spec

  4. #13



    Junior Member
    Join Date : Sep 2009
    Posts : 10
    Vista Ultimate x32
    Local Time: 05:05 PM


      Thread Starter

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    because im plugged into it and my screen is running off of it!!!
    but in 800x600 - no advanced settings etc.

      My System SpecsSystem Spec

  5. #14
    ripbox's Avatar

    Nerd
    Join Date : Mar 2007
    Posts : 591
    Windows 7 Home Premium x64
    Local Time: 05:05 PM
    uk

     

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    1st thing i would do is uninstall that pci-e device then reboot, before windows loads id enter bios, normally by hitting DEL and check all the settings I.e pci-e enabled ect and also if you have on-board graphics you will need to disable it, save, exit and restart, all going well you should see a new device found bubble in the bottom right hand corner..... hope this helps you, Good luck

      My System SpecsSystem Spec

  6. #15



    Junior Member
    Join Date : Sep 2009
    Posts : 10
    Vista Ultimate x32
    Local Time: 05:05 PM


      Thread Starter

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    thats what i thought, but theres nothing in the bios, look at link i provided.. screenshots of the bios is on there!

    Last edited by gd0t; 30 Sep 2009 at 05:34 AM.
      My System SpecsSystem Spec

  7. #16



    Junior Member
    Join Date : Sep 2009
    Posts : 10
    Vista Ultimate x32
    Local Time: 05:05 PM


      Thread Starter

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    bump

      My System SpecsSystem Spec

  8. #17
    archie123's Avatar

    I Tunes hates Me


    Join Date : Jul 2008
    UK
    Posts : 1,831
    Win 7 Home Premium 64bit
    Local Time: 11:05 PM
    uk uk yorkshire

     

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    your pcie slot is inactive , thats why your card isnt being detected have you installed your mobo drivers?

      My System SpecsSystem Spec

  9. #18



    Junior Member
    Join Date : Sep 2009
    Posts : 10
    Vista Ultimate x32
    Local Time: 05:05 PM


      Thread Starter

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    yesyesyes. This is highly irritating.

      My System SpecsSystem Spec

  10. #19
    ripbox's Avatar

    Nerd
    Join Date : Mar 2007
    Posts : 591
    Windows 7 Home Premium x64
    Local Time: 05:05 PM
    uk

     

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    Quote Originally Posted by gd0t View Post
    thats what i thought, but theres nothing in the bios, look at link i provided.. screenshots of the bios is on there!
    Dude i see no Bios screen shot, Just device manager shots and those are 2 totally different things, anyway as a "process of elimination" have you connected the supplementary power connection form your PSU (power supply) to the 8800??

      My System SpecsSystem Spec

  11. #20
    patio furniture's Avatar
    Join Date : Dec 2007
    Posts : 55
    Vista Home Premium x64
    Local Time: 07:05 PM
    us new jersey

     

    Re: 8800GT 1GB alpha dog problem

    you sure its all connected properly? perhaps its a defective card?

      My System SpecsSystem Spec

Page 2 of 2 FirstFirst 12

8800GT 1GB alpha dog problem
Similar Threads
Thread Forum
GeForce 8800GT ? failure Graphic cards
XFX 8800GT graphics card problem...??? Graphic cards
NVIDIA 8800GT for MAC on PC ??? Vista hardware & devices
Vista Ultimate 64 8800GT problem Graphic cards
About the alpha blend and alpha test in 3D Avalon