Windows Vista Forums

Internet Problems

  1. #1


    Join Date : May 2011
    Posts : 1
    64x
    Local Time: 18:21

    Internet Problems

    Hello Im having network issues. I have a problem with Unidentified Network
    Limited Connectivety. I have been trying to solve the problems for a day now and i cant fix it. Im on my neighbors' WiFi. I need some assistance THanks

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2
    tom982's Avatar



    Join Date : Mar 2010
    England
    Posts : 3,642
    Windows 8.1 Pro x64
    Local Time: 01:21
    uk uk england

     

    Re: Internet Problems

    Hello LocoGhost and welcome to the forums

    Is your neighbour aware that you are using their WiFi?

    Tom

      My System SpecsSystem Spec

Internet Problems

Similar Threads
Thread Forum
cant get into internet with user name but i can get there with guest. all my personal info is with user name . i subscribe to verizon internet im having so many problems with this company.
Vista mail
Internet problems
I have frequent internet problems. Either you get "website unavailable", which if you hit refresh several times- sometimes resolves itself. Other...
Network & Sharing
Internet problems
Hey everyone and anyone, I am running windows vista on my HP computer and when i am on the internet it will not connect to certain websites (I.E....
Vista General
Internet problems
Hi all, I'm having the weirdest problem with my internet at the moment. I typically use Internet Explorer and it runs fine and I can access...
Browsers & Mail
VPC problems over AMD. Internet problems: bad request, error 400
Hi there, I had a VM working in a Dell (intel cpu), with virtual pc 2004. Host: Windows XP SP2. All worked fine and the VM could access the...
Virtual PC
Internet Problems
Hi guys I know this might sound silly but I recently had to get a new wireless router as my old belkin G router went off. I got a netgear one...
Vista General
Internet Problems
As soon as I went to Vista, I was the victim of an onslaught of problems, firstly, Windows Explorer wouldn't work correctly, and anytime I'd load...
Vista General