400 Bad request Your browser sent an invalid request.


  1.    11 Sep 2011 #1
    Join Date : Sep 2009
    Australia
    Posts : 404
    Vista Ultimate 32 bit
    Local Time: 06:46
    australia au west australia

    400 Bad request Your browser sent an invalid request.


    Gday fellas

    I keep getting this message
    400 Bad request

    Your browser sent an invalid request.


    Only on some sites not all.

    To date i have flushed the dns, cleared the cookies and cache, power cycled the modemand rebooted, but the problem still persists.

    I am also having trouble with Warcraft 3, I can login to battlenet fine, with a decent ping being in Australia, however I am getting some major lag spikes, to the point where it will disconnect me from the game but not the server.

    Any ideas?
      My System SpecsSystem Spec

  2.    11 Sep 2011 #2
    Join Date : Dec 2008
    Fairfield County, CT
    Posts : 20,086
    Windows 7 SP1 x64
    Local Time: 14:46
    usa us connecticut

     

    Re: 400 Bad request Your browser sent an invalid request.


    Go to IE's
    Tools>Internet options>Advanced
    Uncheck, show friendly HTTP error messages. You should now get a more detailed message as to the cause.
      My System SpecsSystem Spec

  3.    11 Sep 2011 #3
    Join Date : Sep 2009
    Australia
    Posts : 404
    Vista Ultimate 32 bit
    Local Time: 06:46
    australia au west australia

      Thread Starter

    Re: 400 Bad request Your browser sent an invalid request.


    Quote Originally Posted by richc46 View Post
    Go to IE's
    Tools>Internet options>Advanced
    Uncheck, show friendly HTTP error messages. You should now get a more detailed message as to the cause.

    Ok done but I rarely use I.E I use FF v6.0.2
      My System SpecsSystem Spec

  4.    11 Sep 2011 #4
    Join Date : Dec 2008
    Fairfield County, CT
    Posts : 20,086
    Windows 7 SP1 x64
    Local Time: 14:46
    usa us connecticut

     

    Re: 400 Bad request Your browser sent an invalid request.


    Let me research FF, If I come up with anything Ill let you know
      My System SpecsSystem Spec

  5.    11 Sep 2011 #5
    Join Date : Sep 2009
    Australia
    Posts : 404
    Vista Ultimate 32 bit
    Local Time: 06:46
    australia au west australia

      Thread Starter

    Re: 400 Bad request Your browser sent an invalid request.


    Okay thanks rich
      My System SpecsSystem Spec

  6.    11 Sep 2011 #6
    Join Date : Dec 2008
    Fairfield County, CT
    Posts : 20,086
    Windows 7 SP1 x64
    Local Time: 14:46
    usa us connecticut

     

    Re: 400 Bad request Your browser sent an invalid request.


    LOL
    Thanks for posting, forgot about you.
    Several very good ideas
    What is 400 Bad Request? | Firefox Support Forum | Firefox Help
      My System SpecsSystem Spec

  7.    12 Sep 2011 #7
    Join Date : Sep 2009
    Australia
    Posts : 404
    Vista Ultimate 32 bit
    Local Time: 06:46
    australia au west australia

      Thread Starter

    Re: 400 Bad request Your browser sent an invalid request.


    err rich

    This was in my original post

    To date i have flushed the dns, cleared the cookies and cache, power cycled the modem and rebooted, but the problem still persists.

    Which is what the FF sites suggested, I did google before coming here
      My System SpecsSystem Spec

  8.    12 Sep 2011 #8
    Join Date : Dec 2008
    Fairfield County, CT
    Posts : 20,086
    Windows 7 SP1 x64
    Local Time: 14:46
    usa us connecticut

     

    Re: 400 Bad request Your browser sent an invalid request.


    If the problem just began, go back a week before the problem with System Restore
    System Restore - How to
      My System SpecsSystem Spec

400 Bad request Your browser sent an invalid request.

Similar Threads
Thread Forum
Toy request
Hello, my name is Annetta Moreland and I am a single mothe of five out of work. I would like to request toys for my childern for Christmas. There...
Vista mail
request for help
Below is a script that I am developing to pull all the computer objects out of the Computers OU loop thru them executing a wmi query to pull the...
PowerShell
HTTP error 400, bad request (invalid verb)
Is anyone getting this error code? I get it when I try to log into different websites and sometimes when I try to post questions on this site. ...
Vista mail
Bad Request (invalid verb)
Hi All I have searched hi and lo for some reference to this error I receive when trying to get to certain sites. One of the biggest problems is...
Vista General
Request 2
Mac OS makes it easy to invoke admin rights from a limited user account Is there a way to do so smoothly and without broo-haha in vista? The XP...
Vista General
How to perform an http get request from a browser hosted applicati
Hi all, just before posting my question I found a solution :-) Anyway I feel that some others might run into the same issue, so I will post my...
Avalon

Our Sites
  • Ten Forums
  • Eight Forums
  • Seven Forums
  • Help Me Bake
  • Site Links
  • Contact Us
  • Privacy and Cookies
  • About Us
    Windows Vista Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

    Designer Media Ltd
    All times are GMT -5. The time now is 14:46.
    .