Windows Vista Forums

Backup Utilities not working

  1. #1
    KungFuChinaman's Avatar
    Join Date : Mar 2009
    Under your bed
    Posts : 25
    Vista Home Premium 32bit
    Local Time: 08:47 AM
    usa us california

    Backup Utilities not working

    I've been backing up my files regularly using Drive Manager (the software provided with the Seagate), thinking I had everything covered until yesterday. I decided to check the files, so I dug through my external drive (A Seagate 750 GB External HD, no Firewire) into my backups. Lo and behold, I only found the .exe's for some install files from my download folder, and a couple of zips. All these were in Users/Public/Public Downloads.

    I can't seem to find anything from my /Users/(my acc) folder. No music, no .docs, no .ppts... Nothing. Only the top two or three levels of folder structure. I'm stuck with manually copying things over that I would rather have the automated program do.

    This has happened to me before with Vista's built in back up utility also.

      My System SpecsSystem Spec

  2. #2
    KungFuChinaman's Avatar
    Join Date : Mar 2009
    Under your bed
    Posts : 25
    Vista Home Premium 32bit
    Local Time: 08:47 AM
    usa us california

      Thread Starter

    Re: Backup Utilities not working

    Err... Anybody? I'd like an answer please.

      My System SpecsSystem Spec


Backup Utilities not working
Similar Threads
Thread Forum
USB utilities program .NET General
Solved Glary utilities Software
VirtualBox 1.6.4 | Utilities .NET General
utilities program Software
Vcom fix-it Utilities 6 pro Vista installation & setup