Windows Vista Forums

no surround 5.1 with latest sigmatel driver

  1. #1



    Newbie
    Join Date : Jul 2009
    Posts : 2
    Windows Vista Ultimate SP1
    Local Time: 12:51 AM

    no surround 5.1 with latest sigmatel driver

    Dell XPS 410, sigmatel high definition audio codec, 6 speakers.

    Like many others, I used to have the audio hiccup playing wma files with this configuration. I could either have the hiccup or eliminate it by disabling audio enhancements, which meant only two speakers played. Then, after many months I managed to find a sigmatel driver that fixed the problem. I don't know which one it was.

    I recently noticed that I'm back to two speakers again. I've just updated to the latest sigmatel hidef audio codec driver (6.10.5866), but this hasn't solved the problem. One of the auto updates must have overwritten the driver that worked.

    Help!

      My System SpecsSystem Spec

  2.   


  3. #2



    Newbie
    Join Date : Jul 2009
    Posts : 2
    Windows Vista Ultimate SP1
    Local Time: 12:51 AM


      Thread Starter

    Re: no surround 5.1 with latest sigmatel driver

    Oh yeah, I have vista sp1 installed.

      My System SpecsSystem Spec


no surround 5.1 with latest sigmatel driver
Similar Threads
Thread Forum
SigmaTel driver update needed? Drivers
Latest Creative Beta driver & the latest version of Skype Vista General
Driver for Sigmatel Vista hardware & devices
Driver for Sigmatel Vista hardware & devices
Sigmatel Audio Driver Vista hardware & devices