Windows Vista Forums

NO Sound with Vista Home Premium

  1. #11


    Join Date : Jan 2012
    Posts : 6
    Vista Home Premium
    Local Time: 02:47


      Thread Starter

    Re: NO Sound with Vista Home Premium

    I will just take it in to the shop when I get back.

    Thanks though

    Steve

      My System SpecsSystem Spec

  2. #12
    Yard Dog's Avatar


    Join Date : Oct 2011
    Central Florida in a small town
    Posts : 2,175
    Vista Home Basic. 32 bit SP 2
    Local Time: 02:47
    usa us florida

     

    Re: NO Sound with Vista Home Premium

    Well, okay, but, i think we could get this sorted if we had them. But, if you do not come back, i wish you luck , it is probably a simple thing that needs sorted out.

      My System SpecsSystem Spec

Page 2 of 2 FirstFirst 12
NO Sound with Vista Home Premium

Similar Threads
Thread Forum
No sound on Vista Home Premium (32 bit)
I unplugged my sound cord and the USB cord from the motherboard recently. After putting the cords back, I have no sound. My sound worked before but...
Sound & Audio
DTS sound in Vista Home Premium 32bit
Hello, I am really despair because I do not know what to do. I have got a notebook and lots of movies in .mkv format with DTS sound. Since I...
Vista hardware & devices
Poor Sound under Vista Home Premium
Hi, Any help in improving the sound quality of my machine would be very much appreciated. It is particularly poor (broken up) on such sites as...
Vista General
Vista Home premium Freezes and the sound stutters.
Hi there, I just built a new system, its a 2.6 quad core with 4 gigs of ram and 2 diamond raidon hd 4850's running crossfire. Its still a...
General Discussion
vista 64 home premium no sound
I have no sound in media center, dvd and music play fine in windows media player but nothing in the media center. It will play prerecorded movies...
Software
sound recorder-Vista Home Premium
Is it possible, while using Sound Recorder, to listen to the input through the speakers? -- Harry
Vista General
Sound problem with Vista Home Premium
Clean installed this OS and now having a problem with sound reproduction through the Media Center. Using Creative X-Fi sound card with Vista...
Vista General