• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Solved Accidentally deleted thumbnails

AceMan

New Member
Messages
3
#1
Was doing a disk cleanup and deleting thumbnails was one of the options in order to save space, and I accidentally checked the box.


Does anyone know how I can retrieve it so they can show up for my movie files, etc.


thx
 

My Computer

rive0108

Vista Guru
Gold Member
Messages
2,081
Location
Hampton Roads, Virginia, USA
#2
Clearing the thumbnail cache will only empty the cache and not delete it. The cache will rebuild itself as Vista reloads the thumbnail images for the icons back into the cache as you navigate through Windows Explorer.
For further info:http://www.vistax64.com/tutorials/73720-thumbnail-cache.html
 

My Computer

System One

  • CPU
    T7600G Core2Duo 2.66 Ghz
    Motherboard
    Intel 945PM + ICH7 Chipset
    Memory
    4GB DDR2 PC2-5300 667MHz
    Graphics Card(s)
    Mobility Radeon x1900 256MB
    Sound Card
    Realtek HD
    Monitor(s) Displays
    WUXGA 17"
    Screen Resolution
    1920X1200
    Hard Drives
    640GB 7200RPM SATA/RAID 0 (2x320GB)
    and 320GB 7200RPM External
    Mouse
    Wireless Microsoft 3000
    Internet Speed
    10 mbps/2 mbps
    Other Info
    Optical Drive:
    Panasonic UJ-220 DL BD-RE (Blu-Ray)

AceMan

New Member
Messages
3
#3
What?
Sorry Rive but I can't comprehend.

It's supposed to load up over time?
I just restarted my computer and the thumbnails are still not showing up.

What can I do to restore the thumbnails?
 

My Computer

rive0108

Vista Guru
Gold Member
Messages
2,081
Location
Hampton Roads, Virginia, USA
#4
What?
Sorry Rive but I can't comprehend.

It's supposed to load up over time?
I just restarted my computer and the thumbnails are still not showing up.

What can I do to restore the thumbnails?
They will rebuild themselves. navigate and click on your movie files, and the thumbnail will be re-created.
 

My Computer

System One

  • CPU
    T7600G Core2Duo 2.66 Ghz
    Motherboard
    Intel 945PM + ICH7 Chipset
    Memory
    4GB DDR2 PC2-5300 667MHz
    Graphics Card(s)
    Mobility Radeon x1900 256MB
    Sound Card
    Realtek HD
    Monitor(s) Displays
    WUXGA 17"
    Screen Resolution
    1920X1200
    Hard Drives
    640GB 7200RPM SATA/RAID 0 (2x320GB)
    and 320GB 7200RPM External
    Mouse
    Wireless Microsoft 3000
    Internet Speed
    10 mbps/2 mbps
    Other Info
    Optical Drive:
    Panasonic UJ-220 DL BD-RE (Blu-Ray)

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)