Admin account stopped being admin even when admin is checked!

jenniemk

New Member
I hope someone can help me.

Just this morning i booted up as normal and the always annoying UAC notifications kept popping up. I was sure i had disabled these! Then i went to use my music software and it said that this account didn't have admin privileges.

I checked my user account and the check box states that is is an admin account and that UAC is turnd off. (i only have one account anyways)

Ive looked on google extensively, Tried making new profiles and copy the old one over, but that only worked to a certain point - lots of programs didn't work, lost mail settings etc. Not really workable.

Tried system restore to no avail.

Tried using the vista admin account and changing my account - rebooting - etc. No change.

My guess is that something has got corrupt in my user profile and windows is not remembering that i should be an admin. I can't use my software and i have a deadline!!

Any one who can help will win a magical prize or something!

Jen
 

My Computer

richc46

Vista Guru
Gold Member
Last edited:

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Dell XPS420
    Memory
    6 gig
    Graphics Card(s)
    ATI Radeon HD3650 256 MB
    Sound Card
    Intergrated 7.1 Channel Audio
    Monitor(s) Displays
    Dell SP2009W 20 inch Flat Panel w Webcam
    Hard Drives
    640 gb
    Cooling
    Fan
    Mouse
    Dell USB 4 button optical
    Keyboard
    Dell USB
    Other Info
    DSL provided by ATT
Top