Solved Can't find/access replies to my last post

leftfoot

Member
I posted yesterday in Updates ("any solution to error code (80070)641") and apparently someone's replied - but I can't find the reply anywhere. In fact it's not even that straightforward finding my own post! - sometimes it shows up under the Windows Updates heading, sometimes it doesn't - but when I do locate it there are no answers with it. Am I doing something wrong/stupid?
Cheers, LF
 

My Computer

richc46

Vista Guru
Gold Member
Last edited:

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Dell XPS420
    Memory
    6 gig
    Graphics Card(s)
    ATI Radeon HD3650 256 MB
    Sound Card
    Intergrated 7.1 Channel Audio
    Monitor(s) Displays
    Dell SP2009W 20 inch Flat Panel w Webcam
    Hard Drives
    640 gb
    Cooling
    Fan
    Mouse
    Dell USB 4 button optical
    Keyboard
    Dell USB
    Other Info
    DSL provided by ATT

leftfoot

Member
Thanks, Richc46. I think my brains must've been frazzled yesterday from pondering the code 641 problem. Found everything just where it should be today. Sleep - wonderful stuff!
Cheers, hon.
 

My Computer

richc46

Vista Guru
Gold Member
Glad that you got it sorted.
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Dell XPS420
    Memory
    6 gig
    Graphics Card(s)
    ATI Radeon HD3650 256 MB
    Sound Card
    Intergrated 7.1 Channel Audio
    Monitor(s) Displays
    Dell SP2009W 20 inch Flat Panel w Webcam
    Hard Drives
    640 gb
    Cooling
    Fan
    Mouse
    Dell USB 4 button optical
    Keyboard
    Dell USB
    Other Info
    DSL provided by ATT
Top