Solved Driver won't work after installed

sooty1892

Ashley
Member
Hi
I was forced into doing a full re-installation of vista 64-bit because of technical reasons. When I come to installing the driver for the wireless internet card, it installs but afterwards there is a problem on the device manager, stating that it isn't installed.
How can I fix this?
Thanks
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Custom Built
    CPU
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ 2.81 GHz
    Motherboard
    WinFast 6150M2MA
    Memory
    3.00 GB
    Graphics Card(s)
    ATI Radeon HD 5450
    Sound Card
    built in with motherboard
    Monitor(s) Displays
    LG Flatron L197WH
    Screen Resolution
    1440 x 900
    Hard Drives
    ExcelStor Technology IDE 149GB
    Seagate FreeAgent 298GB External
    PSU
    Seasonic 330W
    Case
    Sagitta
    Mouse
    Logitech wireless
    Keyboard
    Logitech wireless
    Internet Speed
    about 5mb/s (should be 20 :( )

Lottiemansion

Vista Guru
Gold Member
Hi,

Do you have any more details on the wireless setup? Components etc. as there is nothing is listed against the motherboard!
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    HP-Pavilion m9280.uk-a
    CPU
    2.30 gigahertz AMD Phenom 9600 Quad-Core
    Motherboard
    ASUSTek Computer INC. NARRA3 3.02
    Memory
    3582 Megabytes Usable Installed Memory (4 Gig)
    Graphics Card(s)
    ASUS NVIDIA Geforce GTS450
    Sound Card
    Realtek High Definition 7.1 Audio (HP drivers)
    Monitor(s) Displays
    HP w2408 24.0" (Dual monitor)
    Screen Resolution
    1920 * 1200, 1920 * 1200
    Hard Drives
    3*500 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
    Plus 2x USB (160Gig each) external HDD
    BluRay & DVD Weiters
    HL-DT-ST BD-RE GGW-H20L SCSI CdRom (Bluray RW) Device
    AlViDrv BDDVDROM SCSI CdRom (Blueray) Device
    TSSTcorp CDDVDW TS-H653N SCSI CdRom
    Internet Speed
    40 Meg

sooty1892

Ashley
Member
Its fine now actually, I realised that I was installing the old version of the driver from a disc instead of getting the new version from the website.
Thanks anyway
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Custom Built
    CPU
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5400+ 2.81 GHz
    Motherboard
    WinFast 6150M2MA
    Memory
    3.00 GB
    Graphics Card(s)
    ATI Radeon HD 5450
    Sound Card
    built in with motherboard
    Monitor(s) Displays
    LG Flatron L197WH
    Screen Resolution
    1440 x 900
    Hard Drives
    ExcelStor Technology IDE 149GB
    Seagate FreeAgent 298GB External
    PSU
    Seasonic 330W
    Case
    Sagitta
    Mouse
    Logitech wireless
    Keyboard
    Logitech wireless
    Internet Speed
    about 5mb/s (should be 20 :( )

Lottiemansion

Vista Guru
Gold Member
Ok & your welcome! Glad your sorted.
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    HP-Pavilion m9280.uk-a
    CPU
    2.30 gigahertz AMD Phenom 9600 Quad-Core
    Motherboard
    ASUSTek Computer INC. NARRA3 3.02
    Memory
    3582 Megabytes Usable Installed Memory (4 Gig)
    Graphics Card(s)
    ASUS NVIDIA Geforce GTS450
    Sound Card
    Realtek High Definition 7.1 Audio (HP drivers)
    Monitor(s) Displays
    HP w2408 24.0" (Dual monitor)
    Screen Resolution
    1920 * 1200, 1920 * 1200
    Hard Drives
    3*500 Gigabytes Usable Hard Drive Capacity
    Plus 2x USB (160Gig each) external HDD
    BluRay & DVD Weiters
    HL-DT-ST BD-RE GGW-H20L SCSI CdRom (Bluray RW) Device
    AlViDrv BDDVDROM SCSI CdRom (Blueray) Device
    TSSTcorp CDDVDW TS-H653N SCSI CdRom
    Internet Speed
    40 Meg
Top