• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Kb948610 failed

Larry D

Power User
Messages
110
Location
Los Gatos,Ca
#1
Hello, Is there an easy fix for this? Just a novice here. Any help would be great!


View attachment 8177
 
Last edited:

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Dell xps420
    CPU
    quad q6600@2.4 Ghz
    Motherboard
    BTX otp406
    Memory
    4 gig @ 800mhz
    Graphics Card(s)
    ati radeon hd 2600 xt PCI-E 256MB
    Sound Card
    PCI Express X-Fi Xtreme Audio
    Monitor(s) Displays
    dell 2707wfp
    Screen Resolution
    1900 x 1200
    PSU
    375 w
    Case
    stock
    Cooling
    stock
    Mouse
    dell bt
    Keyboard
    dell bt
    Internet Speed
    Download 2.8 mps Upload 722kbps
    Other Info
    Nod32 4/
    Logitech z5500 5.1/
    Canon mp600 printer

Larry D

Power User
Messages
110
Location
Los Gatos,Ca
#2
Hi, I just wanted to add that this update was for netframe work 3.5. I downloaded a program that required this. The program in question was not important. I was just wondering if there will be any ill effects caused by this failed update? Thanks for (any) replies.:(
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Dell xps420
    CPU
    quad q6600@2.4 Ghz
    Motherboard
    BTX otp406
    Memory
    4 gig @ 800mhz
    Graphics Card(s)
    ati radeon hd 2600 xt PCI-E 256MB
    Sound Card
    PCI Express X-Fi Xtreme Audio
    Monitor(s) Displays
    dell 2707wfp
    Screen Resolution
    1900 x 1200
    PSU
    375 w
    Case
    stock
    Cooling
    stock
    Mouse
    dell bt
    Keyboard
    dell bt
    Internet Speed
    Download 2.8 mps Upload 722kbps
    Other Info
    Nod32 4/
    Logitech z5500 5.1/
    Canon mp600 printer

pooch

Old Dog
Vista Guru
Messages
1,046
Location
Germany
#3
Hi Larry,

Go to Control Panel, Check for Updates, and then click on Check for updates on the left (blue) Panel

I suggest this as on my system some updates fail but the installer keeps trying and eventually they all get installed, Not necessarily in the original order
How old is this update?

You say that the program for which you have installed netframe work was not important.

Did it not work? Have you uninstalled it?

As for ill effects I cant say for sure but if you are not having any problems then I would say no

Hope this helps

Pooch
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Self build
    CPU
    Phenom II x4 Black Edition 940-Arctic-Cooling Freezer Xtreme
    Motherboard
    Asus M3A32-MVP Deluxe
    Memory
    8 gig Samsung PC800 RAM
    Graphics Card(s)
    NVidia 9600gt
    Sound Card
    AD1988b
    Monitor(s) Displays
    22" TFT-MONITOR WIDESCREEN mit VGA/DVI 17" Video7 TFT
    Screen Resolution
    1680 : 1050 1280 : 1024
    Hard Drives
    Drive #1 - SAMSUNG HD252HJ (250 GB)
    Drive #2 - Hitachi HDT721010SLA360 (1000 GB)
    Drive #3 - SAMSUNG HD250HJ (250 GB)
    Drive #4 - SAMSUNG HD103UJ (1000 GB) External eSATA
    PSU
    Thermaltake Toughpower Cable Management 750W
    Case
    Enermax Chakra
    Cooling
    2x 120mm Front and Back 1x 250mm Side
    Mouse
    Easy Line Laser Mouse
    Keyboard
    Standard
    Internet Speed
    16000
    Other Info
    I have also used Fedora, Suse, Ubuntu Linux
    And all other Windows from 95 to date except ME

pooch

Old Dog
Vista Guru
Messages
1,046
Location
Germany
#4
Just as an afterthought this update normally comes with KB948609 do you already have this?
If not it might be the reason.
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Self build
    CPU
    Phenom II x4 Black Edition 940-Arctic-Cooling Freezer Xtreme
    Motherboard
    Asus M3A32-MVP Deluxe
    Memory
    8 gig Samsung PC800 RAM
    Graphics Card(s)
    NVidia 9600gt
    Sound Card
    AD1988b
    Monitor(s) Displays
    22" TFT-MONITOR WIDESCREEN mit VGA/DVI 17" Video7 TFT
    Screen Resolution
    1680 : 1050 1280 : 1024
    Hard Drives
    Drive #1 - SAMSUNG HD252HJ (250 GB)
    Drive #2 - Hitachi HDT721010SLA360 (1000 GB)
    Drive #3 - SAMSUNG HD250HJ (250 GB)
    Drive #4 - SAMSUNG HD103UJ (1000 GB) External eSATA
    PSU
    Thermaltake Toughpower Cable Management 750W
    Case
    Enermax Chakra
    Cooling
    2x 120mm Front and Back 1x 250mm Side
    Mouse
    Easy Line Laser Mouse
    Keyboard
    Standard
    Internet Speed
    16000
    Other Info
    I have also used Fedora, Suse, Ubuntu Linux
    And all other Windows from 95 to date except ME

Larry D

Power User
Messages
110
Location
Los Gatos,Ca
#5
Good Morning Pooch, It shows failed in updates but does not try to reinstall. After the failed update i removed the program that (called) for the framework to load and did a system restore. Also says no updates available. Yes it came with kb948609 which loaded fine. If a update fails does this mean nothing got loaded ?
Thanks for the help!
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Dell xps420
    CPU
    quad q6600@2.4 Ghz
    Motherboard
    BTX otp406
    Memory
    4 gig @ 800mhz
    Graphics Card(s)
    ati radeon hd 2600 xt PCI-E 256MB
    Sound Card
    PCI Express X-Fi Xtreme Audio
    Monitor(s) Displays
    dell 2707wfp
    Screen Resolution
    1900 x 1200
    PSU
    375 w
    Case
    stock
    Cooling
    stock
    Mouse
    dell bt
    Keyboard
    dell bt
    Internet Speed
    Download 2.8 mps Upload 722kbps
    Other Info
    Nod32 4/
    Logitech z5500 5.1/
    Canon mp600 printer

pooch

Old Dog
Vista Guru
Messages
1,046
Location
Germany
#6
I would understand that nothing got loaded (you mean installed) :confused: anything is possible though,

With the rollback you have undone, so the updates should also no longer show up nor should framework at least that is how I understand it.

Have a nice day :)

Pooch
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Self build
    CPU
    Phenom II x4 Black Edition 940-Arctic-Cooling Freezer Xtreme
    Motherboard
    Asus M3A32-MVP Deluxe
    Memory
    8 gig Samsung PC800 RAM
    Graphics Card(s)
    NVidia 9600gt
    Sound Card
    AD1988b
    Monitor(s) Displays
    22" TFT-MONITOR WIDESCREEN mit VGA/DVI 17" Video7 TFT
    Screen Resolution
    1680 : 1050 1280 : 1024
    Hard Drives
    Drive #1 - SAMSUNG HD252HJ (250 GB)
    Drive #2 - Hitachi HDT721010SLA360 (1000 GB)
    Drive #3 - SAMSUNG HD250HJ (250 GB)
    Drive #4 - SAMSUNG HD103UJ (1000 GB) External eSATA
    PSU
    Thermaltake Toughpower Cable Management 750W
    Case
    Enermax Chakra
    Cooling
    2x 120mm Front and Back 1x 250mm Side
    Mouse
    Easy Line Laser Mouse
    Keyboard
    Standard
    Internet Speed
    16000
    Other Info
    I have also used Fedora, Suse, Ubuntu Linux
    And all other Windows from 95 to date except ME

Larry D

Power User
Messages
110
Location
Los Gatos,Ca
#7
Pooch, Yes installed :o. The only thing i have noticed is the boot up takes longer. 25 bars from 5. Thanks again-
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Dell xps420
    CPU
    quad q6600@2.4 Ghz
    Motherboard
    BTX otp406
    Memory
    4 gig @ 800mhz
    Graphics Card(s)
    ati radeon hd 2600 xt PCI-E 256MB
    Sound Card
    PCI Express X-Fi Xtreme Audio
    Monitor(s) Displays
    dell 2707wfp
    Screen Resolution
    1900 x 1200
    PSU
    375 w
    Case
    stock
    Cooling
    stock
    Mouse
    dell bt
    Keyboard
    dell bt
    Internet Speed
    Download 2.8 mps Upload 722kbps
    Other Info
    Nod32 4/
    Logitech z5500 5.1/
    Canon mp600 printer

pooch

Old Dog
Vista Guru
Messages
1,046
Location
Germany
#8

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Self build
    CPU
    Phenom II x4 Black Edition 940-Arctic-Cooling Freezer Xtreme
    Motherboard
    Asus M3A32-MVP Deluxe
    Memory
    8 gig Samsung PC800 RAM
    Graphics Card(s)
    NVidia 9600gt
    Sound Card
    AD1988b
    Monitor(s) Displays
    22" TFT-MONITOR WIDESCREEN mit VGA/DVI 17" Video7 TFT
    Screen Resolution
    1680 : 1050 1280 : 1024
    Hard Drives
    Drive #1 - SAMSUNG HD252HJ (250 GB)
    Drive #2 - Hitachi HDT721010SLA360 (1000 GB)
    Drive #3 - SAMSUNG HD250HJ (250 GB)
    Drive #4 - SAMSUNG HD103UJ (1000 GB) External eSATA
    PSU
    Thermaltake Toughpower Cable Management 750W
    Case
    Enermax Chakra
    Cooling
    2x 120mm Front and Back 1x 250mm Side
    Mouse
    Easy Line Laser Mouse
    Keyboard
    Standard
    Internet Speed
    16000
    Other Info
    I have also used Fedora, Suse, Ubuntu Linux
    And all other Windows from 95 to date except ME

Larry D

Power User
Messages
110
Location
Los Gatos,Ca
#9
Thanks Pooch, I have gone thru most of the tweeks from the tutorials. That's how i got it down to 5 bars. Maybe doing the restore and check disk has something to do with the slow boot now. I hope it was not the update that is causing the slow boot!
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Dell xps420
    CPU
    quad q6600@2.4 Ghz
    Motherboard
    BTX otp406
    Memory
    4 gig @ 800mhz
    Graphics Card(s)
    ati radeon hd 2600 xt PCI-E 256MB
    Sound Card
    PCI Express X-Fi Xtreme Audio
    Monitor(s) Displays
    dell 2707wfp
    Screen Resolution
    1900 x 1200
    PSU
    375 w
    Case
    stock
    Cooling
    stock
    Mouse
    dell bt
    Keyboard
    dell bt
    Internet Speed
    Download 2.8 mps Upload 722kbps
    Other Info
    Nod32 4/
    Logitech z5500 5.1/
    Canon mp600 printer

pooch

Old Dog
Vista Guru
Messages
1,046
Location
Germany
#10
Dont forget that the system restore might also have undone some or all of the tweaks, It depends on how far back you have gone,

Like I said before the update should already be gone, if not you can try uninstalling it and Netframe work.

Let Ccleaner run as well that might also help.

Pooch
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Self build
    CPU
    Phenom II x4 Black Edition 940-Arctic-Cooling Freezer Xtreme
    Motherboard
    Asus M3A32-MVP Deluxe
    Memory
    8 gig Samsung PC800 RAM
    Graphics Card(s)
    NVidia 9600gt
    Sound Card
    AD1988b
    Monitor(s) Displays
    22" TFT-MONITOR WIDESCREEN mit VGA/DVI 17" Video7 TFT
    Screen Resolution
    1680 : 1050 1280 : 1024
    Hard Drives
    Drive #1 - SAMSUNG HD252HJ (250 GB)
    Drive #2 - Hitachi HDT721010SLA360 (1000 GB)
    Drive #3 - SAMSUNG HD250HJ (250 GB)
    Drive #4 - SAMSUNG HD103UJ (1000 GB) External eSATA
    PSU
    Thermaltake Toughpower Cable Management 750W
    Case
    Enermax Chakra
    Cooling
    2x 120mm Front and Back 1x 250mm Side
    Mouse
    Easy Line Laser Mouse
    Keyboard
    Standard
    Internet Speed
    16000
    Other Info
    I have also used Fedora, Suse, Ubuntu Linux
    And all other Windows from 95 to date except ME

pooch

Old Dog
Vista Guru
Messages
1,046
Location
Germany
#11
If you only went back two hours and if Netframe work is still installed then yes the updates will still be there and if it says that no updates are available then I would accept this


autobond???? = Autobahn
If yes then where there are no speed restictions, ( a lot of stretches have some sort of speed restriction 120km/h for example) then yes you can drive as fast as your car can go, if of course traffic allows
Its best at night :)
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Self build
    CPU
    Phenom II x4 Black Edition 940-Arctic-Cooling Freezer Xtreme
    Motherboard
    Asus M3A32-MVP Deluxe
    Memory
    8 gig Samsung PC800 RAM
    Graphics Card(s)
    NVidia 9600gt
    Sound Card
    AD1988b
    Monitor(s) Displays
    22" TFT-MONITOR WIDESCREEN mit VGA/DVI 17" Video7 TFT
    Screen Resolution
    1680 : 1050 1280 : 1024
    Hard Drives
    Drive #1 - SAMSUNG HD252HJ (250 GB)
    Drive #2 - Hitachi HDT721010SLA360 (1000 GB)
    Drive #3 - SAMSUNG HD250HJ (250 GB)
    Drive #4 - SAMSUNG HD103UJ (1000 GB) External eSATA
    PSU
    Thermaltake Toughpower Cable Management 750W
    Case
    Enermax Chakra
    Cooling
    2x 120mm Front and Back 1x 250mm Side
    Mouse
    Easy Line Laser Mouse
    Keyboard
    Standard
    Internet Speed
    16000
    Other Info
    I have also used Fedora, Suse, Ubuntu Linux
    And all other Windows from 95 to date except ME

pooch

Old Dog
Vista Guru
Messages
1,046
Location
Germany
#12
To clarify when you do a system restore everything installed after the date that you go back to is gone/undone.
We have been talking with a crossed line as I automatically assumed that you went back further than two hours :)
As to why your compy is now slower on boot up I am unsure but as I suggested before it may be an option to uninstall Netframe work and the updates if you no longer require them have a look here;
Aaron Stebner's WebLog : How to uninstall the components of the .NET Framework 3.5 SP1,
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Self build
    CPU
    Phenom II x4 Black Edition 940-Arctic-Cooling Freezer Xtreme
    Motherboard
    Asus M3A32-MVP Deluxe
    Memory
    8 gig Samsung PC800 RAM
    Graphics Card(s)
    NVidia 9600gt
    Sound Card
    AD1988b
    Monitor(s) Displays
    22" TFT-MONITOR WIDESCREEN mit VGA/DVI 17" Video7 TFT
    Screen Resolution
    1680 : 1050 1280 : 1024
    Hard Drives
    Drive #1 - SAMSUNG HD252HJ (250 GB)
    Drive #2 - Hitachi HDT721010SLA360 (1000 GB)
    Drive #3 - SAMSUNG HD250HJ (250 GB)
    Drive #4 - SAMSUNG HD103UJ (1000 GB) External eSATA
    PSU
    Thermaltake Toughpower Cable Management 750W
    Case
    Enermax Chakra
    Cooling
    2x 120mm Front and Back 1x 250mm Side
    Mouse
    Easy Line Laser Mouse
    Keyboard
    Standard
    Internet Speed
    16000
    Other Info
    I have also used Fedora, Suse, Ubuntu Linux
    And all other Windows from 95 to date except ME

Dragor

Power User
Messages
87
Location
Mumbai [Bombay], INDIA
#13
Yup! It failed for me too but with Error code 800F0900.

and when I checked update history, I saw that Windows Updated tried to install it 3 times but all attempts failed!

After that, I tried to install .Net v3.5 SP1 which couldn't install, so I tried v3.5 which was installed correctly.

The strange thing is, even after successfully installing v3.5, I can't install v3.5 SP1 which is strange! It gives an error that .Net v2.0 SP1 and .Net v3.0 SP1 are not installed!

EDIT: contents of dd_dotnetfx35error.txt:
[01/02/09,14:10:18] Microsoft .NET Framework 3.0SP1 (CBS): [2] Error: Installation failed for component Microsoft .NET Framework 3.0SP1 (CBS). MSI returned error code -2146498304
[01/02/09,14:10:51] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0SP1 (CBS) is not installed.

I tried searching for MSI error code but to no avail!

When I downloaded the setups for .Net v2.0 SP1 and v3.0 SP1 and tried to run them, they told me that Vista is not supported!! :eek:

Anyways, was just trying to get Vista ReadyBoost monitor to work since it required .Net v 3.0!

Thanks for your time!
 
Last edited:

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Custom Built Gigabyte-Intel-ATI-Transcend-SONY combo
    CPU
    Intel Core2 Duo E6300 1.86GHz
    Motherboard
    Gigabyte G31M-ES2C [Intel G31]
    Memory
    1.5 GB DDRII 667 MHz [512+1024]
    Graphics Card(s)
    Sapphire ATI Radeon HD 4770 512 MB GDDR5
    Sound Card
    Realtek HD Audio [ALC882 codec onboard]
    Monitor(s) Displays
    Samsung SyncMaster 2033SW+ (20" Wide)
    Screen Resolution
    1600 x 900 x 60Hz @ 32bpp
    Hard Drives
    1 x 40 GB P-ATA
    1 x 160 GB S-ATA [Win7 with Win XP SP3 dual boot]
    1 x 1 TB S-ATA
    PSU
    VIP 400 W
    Case
    Zebronics Elegance
    Cooling
    All fan [2 on case side and 1 behind]
    Mouse
    Logitech Standard Optical Tilt-Wheel Mouse
    Keyboard
    i-ball i-key Multimedia keyboard
    Internet Speed
    256 kbps Cable

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)