Need Help! uninstalled application x

herecomestroubl

New Member
So my, I'm trying to open some space on my computer went downhill!! I was uninstalling unwanted apps and saw Application X and didn't recall ever installing it or seeing it before so I uninstalled and now my computer is acting not so good! Takes forever to boot - and doesn't always boot up! HELP Please! Can I do anything or do I need to take it in to a tech?
 

My Computer

mitchell

Ngai Tahu/Tau Iwi
Vista Guru

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Hewlett Packard, compaq presario CQ60-305AU
    CPU
    AMD Athlon QI-46 2.1 Ghz
    Motherboard
    Wistron 303C
    Memory
    2048 Mb DDR2 SD Ram
    Graphics Card(s)
    NVidea GE Go Force 8200M G / 256Mb dedicated grapics memory
    Sound Card
    MCP78S NVidea High definition
    Monitor(s) Displays
    15.6" High Definition Brightview Widescreen
    Screen Resolution
    1336x768
    Hard Drives
    Toshiba MK2555GSX ATA
    Mouse
    Synaptics PS2/Touchpad

herecomestroubl

New Member
I do know how, I just uninstalled it about 1 hr ago. I have no clue what the app was.. It just said Application X in my control panel application section. Was odd.. I'll give it a try. Thanks for quick
 

My Computer

mitchell

Ngai Tahu/Tau Iwi
Vista Guru
I do know how, I just uninstalled it about 1 hr ago. I have no clue what the app was.. It just said Application X in my control panel application section. Was odd.. I'll give it a try. Thanks for quick

Oh sorry Application X is a web hosting service ( i thought you were using it as a reference to an unnamed software :o sorry)

EDIT; in knowing this i do not think uninstalling Application X should have caused the problems you have described, but i may be wrong.

If you do not have success with System Restore then try these other two tutorials;

http://www.vistax64.com/tutorials/67612-check-disk-chkdsk.html

http://www.vistax64.com/tutorials/66978-system-files-sfc-command.html

If these other two options fail you then have a look at this one;

http://www.vistax64.com/tutorials/91467-startup-repair.html

EDIT; I just had an afterthought have a look in your start up items and if there is an entry for Application X then disable it (Option Two / Method two of this tutorial);

http://www.vistax64.com/tutorials/79612-startup-programs-enable-disable.html

Also check to see if Application X has left behind any running services;

http://www.vistax64.com/tutorials/59910-services.html
 
Last edited:

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Hewlett Packard, compaq presario CQ60-305AU
    CPU
    AMD Athlon QI-46 2.1 Ghz
    Motherboard
    Wistron 303C
    Memory
    2048 Mb DDR2 SD Ram
    Graphics Card(s)
    NVidea GE Go Force 8200M G / 256Mb dedicated grapics memory
    Sound Card
    MCP78S NVidea High definition
    Monitor(s) Displays
    15.6" High Definition Brightview Widescreen
    Screen Resolution
    1336x768
    Hard Drives
    Toshiba MK2555GSX ATA
    Mouse
    Synaptics PS2/Touchpad
Top