• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Network and sharing center not working.

pandauk

New Member
Messages
4
#1
Hi i have read on here before about someone using vista and their network and sharing center broke.
Well mines doing to same thing i click it and it comes up as 'page failed'.
i have tryed to run the sfc /SCANNOW but a black box comes up and then as quickly goes away. I have had a look at the device manager and everything seems ok no little red crosses anywhere.
I dont know what to i want to change a setting on my connection but i cant see it.
I'm not very good at computers and would like a walk threw of how to fix it if indeed you can. I have to add i am able to get on to the net but am wanting to connect a games console to the net threw my comp and need to get to the network thingy to do so.Thanks
 

My Computer

kesume

Vista Guru
Messages
1,316
Location
Lake District, England
#2

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Hewlett-Packard SR5019UK
    CPU
    AMD Athlon 64 processor 3800 + 2.40GHz
    Motherboard
    M2N68-LA (Narra)
    Memory
    2.50GB
    Graphics Card(s)
    nVidia GeForce
    Sound Card
    Realtec ALC888 Audio
    Monitor(s) Displays
    17" LCD Monitor
    Hard Drives
    160 Gb Usable Hard Drive
    Other Info
    HP G56 Laptop Win 7 64bit. 4Gb Ram DDR2's. Hitachi 450Gb Hard Drive. Pentium(R) Duel-Core CPU.

kesume

Vista Guru
Messages
1,316
Location
Lake District, England
#5

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Hewlett-Packard SR5019UK
    CPU
    AMD Athlon 64 processor 3800 + 2.40GHz
    Motherboard
    M2N68-LA (Narra)
    Memory
    2.50GB
    Graphics Card(s)
    nVidia GeForce
    Sound Card
    Realtec ALC888 Audio
    Monitor(s) Displays
    17" LCD Monitor
    Hard Drives
    160 Gb Usable Hard Drive
    Other Info
    HP G56 Laptop Win 7 64bit. 4Gb Ram DDR2's. Hitachi 450Gb Hard Drive. Pentium(R) Duel-Core CPU.

kesume

Vista Guru
Messages
1,316
Location
Lake District, England
#6

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Hewlett-Packard SR5019UK
    CPU
    AMD Athlon 64 processor 3800 + 2.40GHz
    Motherboard
    M2N68-LA (Narra)
    Memory
    2.50GB
    Graphics Card(s)
    nVidia GeForce
    Sound Card
    Realtec ALC888 Audio
    Monitor(s) Displays
    17" LCD Monitor
    Hard Drives
    160 Gb Usable Hard Drive
    Other Info
    HP G56 Laptop Win 7 64bit. 4Gb Ram DDR2's. Hitachi 450Gb Hard Drive. Pentium(R) Duel-Core CPU.

pandauk

New Member
Messages
4
#7
hi i have tried everything you have sugessted still it doesnt work i have even tryed doin the sfc in safe mode still nothing thanks for trying to help
 

My Computer

kesume

Vista Guru
Messages
1,316
Location
Lake District, England
#8
Hi pandauk,
Welcome, sorry none of the above worked.
Were all your scans clear?
Are all your drivers upto date?
What network connection do you use?
Who is your ISP & what router do you have for internet connection?

Sorry for all the questions, just trying to get a wider picture.
 

My Computer

System One

  • Manufacturer/Model
    Hewlett-Packard SR5019UK
    CPU
    AMD Athlon 64 processor 3800 + 2.40GHz
    Motherboard
    M2N68-LA (Narra)
    Memory
    2.50GB
    Graphics Card(s)
    nVidia GeForce
    Sound Card
    Realtec ALC888 Audio
    Monitor(s) Displays
    17" LCD Monitor
    Hard Drives
    160 Gb Usable Hard Drive
    Other Info
    HP G56 Laptop Win 7 64bit. 4Gb Ram DDR2's. Hitachi 450Gb Hard Drive. Pentium(R) Duel-Core CPU.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 1, Guests: 0)